НовиниНа Черкащину завітали хлопці, які мандрують зі Львова до...

На Черкащину завітали хлопці, які мандрують зі Львова до Маріуполя пішки (ФОТО)

-

- Advertisment -

Двоє львівських братів Даниїл Турчин та Максим Грант цього року закінчили навчання у школі. Здавши ЗНО, часу не гаяли і поставили батьків перед фактом – хочуть помандрувати країною. Подорож розпочали не просто так, а ще й додали трохи патріотичного забарвлення, назвавши кампанію "З Україною в серці", пише "Золотоноша".

На думку хлопців, така піша хода має символічно поєднати Захід та Схід України, показавши її єдність. Крім того, активно висвітлюючи свої пригоди у соціальних мережах, мають на меті юнаки популяризувати здоровий спосіб життя. Головна ж ідея – побачити різні куточки Батьківщини власними очима.

– Сидячи у Львові, з країною не познайомишся. Навіть просто мандруючи транспортом, ми зазвичай не спілкуємося з місцевим населенням, не бачимо міста та села зсередини, минаючи їх проїздом. Якби ми не йшли пішки, то, наприклад, не побували б у Золотоноші чи Переяславі, – пояснює вибір один із учасників акції Даниїл Турчин.

Зі Львова хлопці вирушили ще 15 червня. За цей час пройшли понад 700 кілометрів. До Золотоноші потрапили із Переяслава вже надвечір і відразу ж потрапили під опіку місцевих. Золотонісці дізналися про таких незвичних гостей майже випадково, проте гостинність проявити встигли. Ночівлею мандрівників відразу ж забезпечив готель "Зоря", а харчування та знайомство із містом взяв на себе ресторатор Ігор Пауков.

Враження від Золотоноші брати мають позитивні. Відзначили гарний центр міста, загальне оформлення, фонтани та приємне освітлення на площі. Вранці, перед наступною серією подорожі, завітали і до міського голови, з яким поговорити було про що, адже місцевий люд ще досі під враженням від масових відвідин Говерли. Жарт із долею правди пролунав в бік львів’ян вже наприкінці: золотонісці, мовляв, до мандрівок далеко не байдужі, тому не факт, що з юнаками не підуть за компанію ще десятки нових колег.

Подарувавши традиційні сувеніри із символікою міста, туристів попередили і про майбутній стратегічний об’єкт, котрий вони зібрались перетинати. Йшлося про міст через Дніпро, вздовж якого пішки пересуватися не можна в принципі. Задля уникнення казусів звістку про хлопців передали поліції, патрульна служба якої і перевезла їх через сталевий велет.

Попереду у львів’ян ще 700 кілометрів через Світловодськ та Дніпро. Додому вертатимуться вже потягом, адже треба встигнути й на вступну кампанію. У вересні цього року обидва планують стати студентами вишів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські богатирі здобули нагороди на "Козацьких розвагах".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x