НовиниНа Черкащині затримали вандала, який обкрадав кладовища

На Черкащині затримали вандала, який обкрадав кладовища

-

- Advertisment -

До чергової частини Драбівського відділення поліції надійшло десять повідомлень від жителів трьох сіл району про те, що на чотирьох місцевих кладовищах пошкоджені могили їхніх родичів та викрадені огорожі з нержавіючої сталі, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

В ході проведення опитування можливих свідків, правоохоронці дізналися, що на всіх кладовищах вони бачили одного й того ж чоловіка, який серед білого дня ходив по території, потім виносив металеві частини огорожі, вантажив у машину та їхав у невідомому напрямку. Також поліцейські дізналися, що цей самий чоловік їздив цією ж автівкою по селах Золотоніського та Драбівського районів та скуповував у місцевих селян брухт.

За описом було встановлено підозрювану особу. Ним виявився 28-річний житель Золотоніського району, якого правоохоронці застали за місцем проживання і запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, зловмисник зізнався у вчиненому. Розповів, що не працює і на орендованій машині збирає непотрібний селянам метал. Також він збирає зламані огорожі на кладовищенських смітниках. Потім все здає в Золотоноші на брухт. Пояснити навіщо він вкрав металеві предмети з могил, не зміг.

За фактами наруги на д могилою слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито ряд кримінальних проваджень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали шахрайку, яка обікрала довірливого пенсіонера.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x