НовиниНа Черкащині визначили найкращі соціальні проекти

На Черкащині визначили найкращі соціальні проекти

-

- Advertisment -

У Черкасах 8 грудня конкурсна комісія розглянула 26 заявок на отримання коштів від неурядових організацій, які надійшли до участі в конкурсі. З-поміж них 14 кращих проектів-переможців, які мають бути виконані до кінця року, отримають грантову допомогу в розмірі 280 тисяч гривень від Черкаської облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Такий конкурс соціальних проектів у Черкаській області проходить уперше. Однак, як відмітив заступник голови облдержадміністрації Юрій Сас, якість запропонованих проектів не надто висока. Крім того, організації мають ліміт часу для виконання поданих заявок.

"Частину запропонованих тем в заявках ми вже розроблятимемо у наступному році. Але за умови, якщо відібрані комісією проекти виконаємо гідно. Тоді у наступному році можемо сподіватися, що з обласного бюджету буде передбачено більше коштів на втілення таких громадських ініціатив. Цьогоріч бюджет конкурсу становив 450 тисяч гривень", − зауважив Юрій Сас.

Більшість прийнятих конкурсною комісією проектів стосується допомоги дітям з особливими потребами, онкохворим та людям, які живуть з ВІЛ/СНІД або хворіють на туберкульоз. Також чимало проектів спрямовані на допомогу учасникам АТО та їхнім родинам, а також переселенцям.

Визнано переможцями конкурсу 14 соціальних проектів НУО:

1. "Облаштування фестивального містечка при Просвітницько-розважальному етнографічному комплексі "Зерноленд" (Черкаська обласна громадська організація "Українська млинологічна асоціація").

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x