НовиниНа Черкащині виявили арсенал боєприпасів

На Черкащині виявили арсенал боєприпасів

-

- Advertisment -

У Лисянському районі під час перебування у лісовому масиві, поблизу села Бужанка та села Почапинці, місцеві жителі в різних місцях знайшли 4 артилерійські снаряди калібром 76 мм. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС у Черкаській області.

Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення снаряди було вилучено та знищено на спеціальному полігоні.

У лісопосадці поряд із селом Соколівка Жашківського району місцеві жителі під час заготівлі дров знайшли цілий арсенал вибухонебезпечних предметів часів ВВв. Серед небезпечних боєприпасів: 75 мм артилерійський снаряд, 2 мінометні міни калібром 82 мм та 2 гранати – Ф-1, М-39. На місці виявлення ВНП виставлено поліцейський пост.

Також у Жашківському районі на околиці села Тинівка випадковими перехожими були виявлені 6 артилерійських снарядів калібром 57, 85 та 100 мм, які з"явилися з-під землі після сильного дощу.

На місці виявлення ВНП виставлена охорона з числа працівників Головного управління національної поліції. Піротехніки обстежать територію та знищать знайдені боєприпаси.

Цього ж дня під час проведення земляних робіт в автокооперативі "Зірочка", в обласному центрі, робітниками було відкопано артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни. Групою піротехнічних робіт АРЗ СП снаряд було вилучено для подальшого знешкодження.

Як повідомляв сайт vikka.ua, боєприпаси, знайдені на Черкащині, знешкодили рятувальники.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах чоловіка підозрюють у пограбуванні неповнолітнього

42-річному жителю Черкас повідомлено про підозру у пограбуванні неповнолітнього. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури. На початку вересня чоловік...

На Уманщині чоловік спалював суху рослинність і спричинив пожежу

18 вересня на Уманщині чоловік, спалюючи суху рослинність на відкритій території, спричинив пожежу. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x