НовиниНа Черкащині військові оголосили місячник добровільної здачі дезертирів

На Черкащині військові оголосили місячник добровільної здачі дезертирів

-

- Advertisment -

Місячник добровільної здачі військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини, оголосило керівництво Збройних сил України. Дезертирів обіцяють не арештовувати до рішення суду й зрозуміти причини їх самовільної відлучки, пише "Вечірка".

Як повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет, рішення про місячник прийняло керівництво Збройних сил України та військової служби правопорядку. За його словами, загалом з початку бойових дій на Сході України 86 черкащан самовільно залишили свої військові частини. 62 з них розшукані, решту ще шукають. Нині у них є шанс з найменшими втратами виплутатися з неприємної ситуації.

— До громадян, які добровільно з’являться до органів військової служби правопорядку, не буде застосовано затримання до вироку суду. Це суттєво, адже коли ми розшукали такого військовослужбовця, зобов’язані були доставити його на гауптвахту. Зараз проходить місячник і військовослужбовці не будуть затримані до рішення суду, — повідомив Євген Курбет і додав, що військові з розумінням  ставитимуться до кожного випадку. — Були складні бойові дії. Були непрості часи: оточення, виходи. Десь, можливо, нестатутні взаємовідносини. Військова служба правопорядку виявляє причини, чому це сталося, можливо хвора дитина в сім’ї, можливо, не вистачало чогось, можливо, хтось потребував лікування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанину, який воює на Сході, прийшла повістка з військкомату.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині в аварії загинув водій мопеда

На Золотоніщині в результаті аварії загинув водій мопеда – відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Автопригода сталася 20...

На Черкащині родина депутата викупила будівлю колишньої сільради

На Черкащині підприємство, до якого має відношення родина депутат Черкаської обласної ради Ігоря Новицького, придбало будівлю колишньої сільради в...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x