НовиниНа Черкащині відшкодували понад 8 мільйонів заборгованих у...

На Черкащині відшкодували понад 8 мільйонів заборгованих у сфері транспорту

-

- Advertisment -

За результатами прокурорських перевірок розпочато 6 кримінальних проваджень у сфері транспорту , з яких 1 скеровано до судового розгляду. Про це інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Заявлено 7 позовів у сфері автодорожнього комплексу та земельних відносин на загальну суму 2, 5 млн грн. Наразі задоволено позовів на суму 2,2 млн грн та попереджено незаконне використання бюджетних коштів на суму 120 млн грн.

Зясовано, що службові особи Служби автомобільних доріг в області визначили переможцем тендерних процедур юридичну особу, технічні можливості якої не відповідали умовам закупівлі, та уклали з ним договори про ремонт автодороги державного значення на загальну суму понад 120 млн грн.

До господарського суду заявлено позов про визнання недійсними трьох договорів про закупівлю послуг за бюджетні кошти, який задоволено.

Також, завдяки вжитим заходам прокурорського реагування відшкодовано коштів на суму 8,2 млн грн, з них 6,2 – заборгованої заробітної плати працівникам, 924 тисяч – до пенсійного фонду та 520 – до бюджету.

Суд зобов’язав ДП "Черкаський облавтодор" відшкодувати борг по заробітній платі працівникам підприємства у сумі 2,7 млн грн.

Внесено 145 документів реагування, за результатом розгляду яких 4 незаконних акти скасовано, до відповідальності притягнуто 46 посадових осіб, у тому числі 17 – працівники органів державного контролю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські велоспортсмени вибороли нагороди на всеукраїнських змаганнях

У Чернівцях пройшли фінали Кубка України та чемпіонату України з маунтенбайку в олімпійській дисципліні крос-кантрі, де взяли участь 117...

СБУ затримала організаторку схеми ухилення від мобілізації у Черкасах

Служба безпеки України заблокувала схему нелегального виїзду за кордон та ухилення від мобілізації для чоловіків призовного віку. Про це...

Цікаве:

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x