НовиниНа Черкащині у райлікарні "гасили" пожежу (ВІДЕО, ФОТО)

На Черкащині у райлікарні "гасили" пожежу (ВІДЕО, ФОТО)

-

- Advertisment -

У районній лікарні Корсуня рятувальники проводили спеціальні навчання. Про це повідомили у прес-службі УДСНС у Черкаській області.

Так, у якості легенди для навчань, було відпрацьовано приклад пожежі, що виникла в лікарні на далекому сході у Росії минулого року. Як і в тому випадку, пожежа сталася через коротке замикання електричного начиння складного обладнання хірургічного відділення.

Виявивши пожежу, медперсонал спробував власними силами за допомогою первинних засобів ліквідувати загорання і водночас провести евакуацію наявних пацієнтів.

За таким сценарієм розпочалися спеціальні об’єктові тренування на базі центральної районної лікарні в місті Корсунь-Шевченківський. Головною метою навчань було відпрацювати кілька важливих завдань. Ознайомитися із плануванням закладу, перевірити взаємодію між працівниками лікарні та рятувальниками у випадку пожежі, відпрацювати евакуаційні заходи та дії з ліквідації пожежі.

До прибуття рятувальників адміністрацією закладу було розпочато евакуацію пацієнтів та медичного персоналу. Після проведеної розвідки, рятувальники, які оперативно прибули на місце події, створивши спеціальні ланки газодимозахисної служби зайшли до задимлених приміщень, де знайшли потерпілого та провели за допомогою рятувальної мотузки його евакуацію через вікно.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині усю ніч палало сміттєзвалище.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащина розширює співпрацю із Чеською Республікою

На Черкащині готуються до налагодження міжнародного партнерства зі Злінським краєм Чеської Республіки. Про це повідомили у департаменті регіонального розвитку...

Теплі вітри підвищать денну температуру на Черкащині

Погожий антициклон, який перемістився з півночі, приніс ясну погоду в регіон та посилив нічне вихолоджування повітря. Про це інформує...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x