НовиниНа Черкащині пройде міжнародний фестиваль сучасного кіно

На Черкащині пройде міжнародний фестиваль сучасного кіно

-

- Advertisment -

З 8 по 11 вересня 2016 року в Каневі відбудеться 1-й Канівський міжнародний фестиваль сучасного кіно, пише "Козацький край".

Фестиваль має на меті привернути увагу українців до самобутніх цінностей культурно-історичної спадщини Канівщини, популяризувати творчі роботи молодих митців у галузі українського кіно, розвивати вітчизняне кіномистецтво, сприяти пошуку нових композиційних та сюжетних творчих рішень із застосуванням інноваційних форм, сучасних та технічних засобів, обміну професійним досвідом у галузі кіномистецтва.

Кінофільми презентуватимуть у номінаціях "Ігрові фільми", "Документальні фільми", "Музичні фільми", "Мобільний фільм" (знятий на смартфон та мобільний телефон), "Анімаційні фільми".

До участі допускаються фільми будь-якої жанрової спрямованості та хронометражу, виробництва не раніше 2014 року. Якщо фільм іншомовний, обов’язково мають бути субтитри українською мовою.

Прийом фільмів до участі в конкурсі триває до 23 серпня.

Як повідомляє Kanos, оцінювати роботи учасників будуть Людмила Іллєнко (українська кіноактриса, кінорежисер. Заслужена артистка України (1998). Народна артистка України (2008); Богдан Бенюк – актор театру і кіно; Микола Княжицький – голова комітету з питань культури і духовності, журналіст, телеведучий, кінопродюсер; Олексій Безгін – ректор Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого; Олег Коляда – генеральний директор ТОВ Формат фільм, ведучий, журналіст; Володимир Онищенко – режисер, сценарист, актор.

Серед почесних гостей, які очікуються на Канівському міжнародному фестивалі сучасного кіно – відома українська акторка Ірма Вітовська, депутат ВРУ Андрій Іллєнко та Голова державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, протягом трьох днів черкащани безкоштовно переглядатимуть фільми під відкритим небом

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські богатирі здобули 30 нагород на Кубку України з пауерліфтингу

У Києві відбувся Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ, який проводила федерація “Комітет пауерліфтингу України” (Ukrainian Powerlifting Committee...

На Черкащині дерусифікували автобусний маршрут (ФОТО)

На Черкащині провели дерусифікацію автобусного маршруту, який курсує між Черкасами та Багачево (колишнє Ватутіне). Так зміни відбулися завдяки втручанню...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x