НовиниНа черкащан чекає масштабний фестиваль нескореної нації "Холодний Яр"

На черкащан чекає масштабний фестиваль нескореної нації "Холодний Яр"

-

- Advertisment -

Уже другий рік поспіль село Грушківка, що на Кам’янщині, скликає українців на Фестиваль нескореної нації "Холодний Яр". Цього року він відбудеться із 1 по 3 липня.

Окрім уже традиційних музичної сцени, гутірок і майстер-класів, організатори готують длявідвідувачів чимало новинок. Серед таких – спортивний турнір із міні-футболу. Він триватиме три дні.

У фіналі разом із учасниками фестивалю зіграють відомі футболісти зі збірної України. Переможці отримають кубок Холодного Яру.

Також новим на фестивалі буде майданчик Інституту національної пам’яті. Для відвідувачів проведуть цікаві лекції про холодноярських повстанців, пошук інформації в архівах, а також декомунізацію.

Що стосується музичної сцени, то і вона цього року зміниться. Так, перший день фестивалю буде акустичним – з холодноярською ватрою і відповідною музикою. Хедлайнерами інших двох днів будуть "Тінь сонця", "Kozak system", а також "Кому вниз".

Аби на фестивалі змогли побувати не лише дорослі, а й дітлахи, для останніх організують дитячий майданчик. Розвагами для дітей опікуватиметься громадська організація "Джура".

"Цього року чекаємо на нашому фестивалі ще більше відвідувачів, аніж минулого. Минулоріч наш проект був пілотним і зібрав багато людей. У 2016 році ми прагнемо зробити все ще на більш якісному рівні", – говорить співорганізатор Фестивалю нескореної нації "Холодния Яр" Зоя Бойченко.

Минулого року отримали нарікання щодо того, що декому було складно дістатися до локації фестивалю. Щоб цього не повторилося, оприлюднимо зазделегідь графіки руху. До місця фестивалю курсуватимуть маршрутки із трьох міст: Сміли, Черкаси та Кам’янки.

Як і раніше, вхід на фестиваль буде вільним, а розпиття алкогольних напоїв – заборонено.

Як повідомляв сайт vikka.ua, театрали у Черкасах покажуть "Сцену людства".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x