НовиниЧеркаси«Можуть користуватись навіть за кордоном». ПАТ «Черкасиобленерго» розробило зручний...

«Можуть користуватись навіть за кордоном». ПАТ «Черкасиобленерго» розробило зручний сервіс електронного документообігу для юридичних споживачів

-

- Advertisment -

Для зручної та оперативної співпраці зі споживачами ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує цифровізацію та модернізацію онлайн послуг. Нині триває активне впровадження програми електронного документообігу, якою можуть користуватись юридичні споживачі електричної енергії, зареєстровані в особистому кабінеті.

Зручний електронний сервіс дозволяє навіть на відстані подати звітність та підписати документи, що дуже важливо особливо зараз, під час воєнного стану.

Нині активно впроваджують електронний документообіг у Черкаській міській філії ПАТ «Черкасиобленерго».

Так, директор Черкаської міської філії Сергій Ченчик наголосив, що програма електронного документообігу значно полегшує обмін інформацією між Товариством та споживачем.

– Наша філія долучилась до цього процесу цифровізації, аби налагодити зручне та комфортне листування з юридичними споживачами, мати змогу відреагувати та надати необхідні послуги у будь-який момент, не прив’язуючись до певного місця чи часу,– зауважив Сергій Ченчик. 

Юридичні споживачі, які зареєстровані у онлайн кабінеті можуть безперешкодно подавати звітність за допомогою програми електронного документообігу Paperless.

– Програма дає змогу працювати у звітний період без черг, без територіальних переміщень, споживач може перебувати вдома або у іншому зручному для себе місці та виконувати необхідне листування. Маючи електронний ключ, електронний підпис, який він попередньо оформив у банку, що обслуговує споживача, він має можливість вести з Товариством документообіг навіть за кордоном. Зі свого боку наші фахівці оперативно та якісно нададуть споживачеві необхідні послуги,- прокоментував заступник директора з комерційних питань Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Євгеній Маркін. 

Аби стати користувачем онлайн кабінету юридичного споживача попередньо необхідно укласти додаткову угоду.

– Після того, як споживач звертається до нас із заявою, фахівець по роботі з особистим кабінетом готує додаткову угоду, споживач її підписує, отримує електронний ключ до особистого кабінету і надалі ним користується.  За допомогою цього сервісу споживач може подати звіти про використану електричну енергію, отримати рахунки за розподіл, реактив, отримати рахунки авансових платежів, тобто всі звернення можуть проходити через юридичний кабінет. Про те, що документ переглянутий та підписаний споживач побачить у своєму особистому кабінеті. Після цього документ опрацьовується та запускається в роботу,- зазначила провідна фахівчиня відділу по роботі з юридичними споживачами Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Оксана Загородня.

Також вона додала, що наразі Черкаська міська філія ПАТ «Черкасиобленерго» обслуговує близько 3800 юридичних споживачів, з них 2300 вже уклали додаткову угоду про користування кабінетом юридичного споживача.

Тож фахівці Товариства надалі продовжать активне запровадження електронних сервісів, адже це зручно, оперативно та надійно. Також наголошують, аби розпочати користуватися кабінетом юридичного споживача та безпосередньо електронним документообігом, необхідно звернутися у відділ по роботі з юридичними споживачами вашої філії або відокремленого структурного підрозділу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують дитячий майданчик, щоб поставити новий

КП «Дирекція парків» має намір списати аварійний дитячий майданчик, який розташований у центрі міста в сквері «Юність».  Рішення про...

У середмісті Черкас не розминулися чотири автівки

Сьогодні у місті Черкаси сталася дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Надпільна та Пастерівська. Повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.  Автопригода сталася...

Цікаве:

Історія суші: як це японське блюдо стало таким популярним в Києві?

Стисло феномен популярності японської кухні (зокрема суші) можна пояснити...

Автомобіль в кредит: як вигідно придбати транспортний засіб на вигідних умовах

Дізнайтеся про вигоди придбання авто в кредит, основні умови...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x