НовиниМолоді черкаські дизайнери стали популярними далеко за межами рідного...

Молоді черкаські дизайнери стали популярними далеко за межами рідного міста

-

- Advertisment -

У Черкасах живуть не тільки відомі музиканти, письменники і спортсмени. Молоді й талановиті дизайнери з Черкас упевнено будують кар'єру у світі моди. Їхній одяг уже користується популярністю не тільки у пересічних українців, а й у знаменитостей, повідомляє "in.ck.ua".

Любов Дорошенко

 

"Творча майстерня" Любові Дорошенко працює вже 7 років. Дизайнерка випускає одяг під брендом "LYUBOV DOROSHENKO". Весільні та вечірні сукні ручної роботи Любов розробляє за приватним замовленням. Сукні мають унікальний дизайн, який більше ніде не повторюється – з вишивкою, оздобленням бісером і перлинами.

Створенням власного бренду Любов Дорошенко завдячує бажанню творити і працювати за фахом. Найближчим часом дизайнерка планує не тільки показувати і популяризувати власну творчість, але й допомагати робити це іншим дизайнерам-початківцям.

"Я мрію, щоб кожен із нас завжди намагався зберегти свою унікальність і автентичність. Хочу допомогти дівчатам створити для важливих подій сукню, яка відкриває риси характеру і харизму, якої бажає серце і якою милуються очі. Наприклад, Анна отримала СВОЮ сукню, Христина – СВОЮ, а не кожна з дівчат придбали по сукні "Катріна" з каталогу 9-ти річної давнини якогось весільного "бутика". У планах –  виробництво для власного використання та продажу весільних тканин, оздоблених вручну бісером чи паєтками, перлинами, рубкою. Я не використовую розмірний ряд і каталоги для замовлень, тому кожна клієнтка отримує саме СВОЮ сукню, адже одяг повинен бути мистецтвом у гардеробі його власниць", – розповіла Любов Дорошенко

Постійним клієнтом Любові Дорошенко є відома телеведуча Даша Коломієць. На створення нових колекцій дизайнерку надихає результат своїх робіт і емоції клієнтів. Додаткової мотивації додають сукні відомих світових дизайнерів: Elie Saab, Zuhair Murad, Vera Wang.

Ярослава Чернікова та Юлія Гайдай

Дует дизайнерів Ярослави та Юлії вже півтора року працює під брендом "YY clothing". Історія виникнення бренду "YY" бере початок з університетських років, коли майбутні дизайнерки почали створювати нестандартні речі вдвох.

"Одяг "YY" народжується із хаосу ідей дизайнерів, які люблять працювати в різних напрямках, однак об’єднує їх любов до мінімалізму та прояву своїх амбіцій, поглядів, які дизайнери використовують потім у своїх колекціях. Ми намагаємося поєднати новаторський крій зі своєрідними технологіями принту, виконуючи цю техніку вручну. Позиціонуємо себе насамперед як дизайнери, які цінять якість одягу, його охайність і лаконічність. Ми створюємо продуману концепцію лінії, спираючись на свої знання стилю та законів дизайну", – зауважила Юлія Гайдай.

Відомою клієнткою бренду "YY clothing" є Юлія Саніна, фронтвумен популярного українського музичного гурту "The Hardkiss". Співачка двічі виступала на сцені та знімалась для інтернет-порталу "Jetsetter" у сукнях від черкаських дизайнерок. Бренд "YY" брав участь у трейд-шоу "LEVEL’s" в рамках "Mercedes-Benz Kiev Fashion Days" у Києві, черкаському фешн-шоу "Mifida Fashion Day" в Черкасах та інших модних івентах.

Тетяна Ільченко

Український бренд одягу "Таня Ільченко" з'явився у 2010 році. Тетяна Ільченко створює лімітовані колекції жіночого одягу, а також жіночої білизни. Усі роботи унікальні, розроблені в єдиному екземплярі й пошиті в Україні.  Це ексклюзивні сукні прет-а-порте і прет-а-порте де люкс.

"Після навчання на кафедрі дизайну протягом певного часу працювала в ательє, спочатку швачкою, потім конструктором. Далі на фабриці європейського бренду "Оlvi's" – модельєром-конструктором. Історія бренду –  це моя історія життя. Скільки себе пам'ятаю, тримаю в руці або олівець, або голку. Почала шити речі на замовлення з останнього класу школи", – розповіла Тетяна Ільченко.

Ще один напрям роботи дизайнерки – це пошиття суконь на індивідуальне замовлення. За словами Тетяни Ільченко, головне у роботі дизайнера – якість та індивідуальність одягу. Надихають до творчості роботи відомих дизайнерів: Stella McCartney, Tom Ford, Elie Saab.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська пенсіонерка стала професійним фотографом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Патрульні Черкащини повернули додому двох літніх людей

Поліцейські Черкащини не припиняють надавати допомогу людям старшого віку, які загубилися. За останні вихідні було зафіксовано кілька випадків, коли...

На Черкащині водій моторолера керував транспортом після 400 грамів горілки: складено протоколи

У Городищі правоохоронці зупинили місцевого жителя, який керував мопедом у стані алкогольного сп'яніння та порушував правила дорожнього руху. Про...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x