НовиниМихлик назвав, хто може перемогти Одарича в 2 турі...

Михлик назвав, хто може перемогти Одарича в 2 турі виборів мера

-

- Advertisment -

Голова правління Черкаської облорганізації Комітету виборців України Максим Михлик назвав потенційних кандидатів, які могли б за певних умов перемогти чинного мера Сергія Одарича в можливому другому турі виборів міського голови.

Про це він розповів в інтерв’ю vikka.ua.

"Усе залежить від нового закону про вибори. Всі говорять, що це будуть вибори у два тури в обласних центрах і великих містах від 90 тисяч жителів, – каже Михлик. – Це дуже негативно для Одарича, тому що всі попередні вибори він вигравав за один тур, зокрема за рахунок того, що в нього є 30% своїх жорстких виборців, які його постійно підтримують. А всі інші розпорошуються між рештою кількома кандидатами".

"У цьому випадку він однозначно з нинішнім рейтингом виходить у другий тур, а далі вже все залежить від того, хто посяде друге місце. Тобто на цих виборах на першому етапі йтиме боротьба за 2-ге місце. При умові, що це буде більш-менш прийнятна особистість для міста, другий тур, враховуючий великий антирейтинг Одарича серед містян, важко йому буде виграти",  –  вважає експерт.

На його думку, якщо такий собі "Анждей Дуда (новий президент Польщі – vikka.ua) з'явиться в другому турі виборів мера в Черкасах, то Одаричу нічого не світить".

Проте, за словами Михлика, якщо до другого туру пройде хтось із трійки Бондаренко-Радуцький-Булатецький, то "Одарич все-таки переможе".

"Хіба що Нетовкіна могла б вийти в другий тур із Одаричем, а там уже невідомо, що може бути. Це було б цікаво з політологічної точки зору подивитися на такий розклад. Я не впевнений, що в мери піде Бондаренко. Можливо, піде Добровольський, аби потягнути партію, Булатецький теж наврядчи піде",  – перелічив можливих кандидатів експерт.

"Про Більду говорять, що він готується до виборів мера. Враховуючи, що в нього є домовленість із "Блоком Порошенка", важко, але зможе домовитися, наприклад, із "Самопоміччю", то відразу стає дуже рейтинговим кандидатом. Тим більше, з ним працює команда, яка зробила Петренка народним депутатом", – підкреслив Михлик.

Він переконаний, що "Одарич грає на одному й тому ж полі вже 10 років".

"Якби на цьому полі з'явилася ще одна така людина: молода, прозахідна, в окулярах, то вона б забрала в нього перемогу. Я взагалі не бачу зараз такої людини, яка однозначно всім вимогам відповідала би меру такого міста. І людей, які хоча б близько наближалися до цього", – резюмував глава обласного КВУ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x