додому Новини Міліція спіймала крадія каналізаційних люків

Міліція спіймала крадія каналізаційних люків

0

Працівники черкаської обласної міліції спіймали на гарячому крадія каналізаційних люків. На його рахунку 24 епізоди вчинення крадіжок, а своїми діями чоловік завдав підприємствам Черкас збитків на загальну суму більше ніж 43 000 гривень.

Як інформує прес-служба УМВС у Черкаській області, чоловік ніс у руках каналізаційний люк і не очікував, що потрапить у поле зору працівника міліції.

Як з'ясувалося, 34-річний чоловік уже мав проблеми з законом і відбував покарання за майнові злочини. Після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення не став, на роботу не влаштувався, а взявся за старе. У вечірню пору доби ходив вулицями міста, у малолюдних місцях знімав кришки люків, розбивав їх на дрібні частини і продавав як металобрухт випадковим покупцям. Він зізнався у викраденні 26 каналізаційних кришок, а свої дії пояснив тим, що потрібні були гроші на власні потреби.

Щодо зловмисника слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version