НовиниЛіходькін пояснив, чому "вільні демократи" проігнорували сесію

Ліходькін пояснив, чому "вільні демократи" проігнорували сесію

-

- Advertisment -

Депутати Черкаської міської ради з групи "Партія вільних демократів" не прийшли на сесію, тому що там не враховують їхню позицію. Про це у Facebook повідомив голова депгрупи Олег Ліходькін.

"Ми наполягаємо на тому, що і пріоритети, і основні статті Програми соціально-економічного розвитку та бюджету розвитку на 2014 рік мають визначати депутати нового скликання. А теперішня міська рада має розглянути тільки ті дії, які неможливо перенести і які потребують термінового вирішення", – зазначив Ліходькін.

За його словами, проект ПСЕРу, що винесений на розгляд сесії, містить багато "абсолютно недоречних і неприпустимих дій".

"Незважаючи на свою позицію, наша група на минулій сесії спробувала визначити той мінімум, який необхідно прийняти для забезпечення нормальної життєдіяльності міста. На жаль, левова частина всіх пропозицій щодо зняття суперечливих статей не знайшла підтримки депутатського корпусу. В процесі роботи минулої сесії я запропонував проголосувати і підтримати ті статті, які не викликали суперечностей більшості депутатів. Ця пропозиція теж не була підтримана. Більше того, результати роботи минулої сесії стосовно підтримки окремих пропозицій не були направлені депутатам на узгодження, хоча секретарем міської ради Білоусовим обіцяно було це зробити", – обурився депутат.

"Стосовно земельних питань, то на розгляд сесії продовжують надходити проекти розроблення детальних планів берегової смуги, без розроблення концепції і визначення природозахисної смуги, а також проекти детальних планів забудови мікрорайону "Соснівка", що неприпустимо. Тому вкотре мушу наголосити, що позиція депутатської групи "Вільних демократів" залишається без змін. Ми не будемо брати участь в сесійній роботі без врахування нашої позиції", – резюмував він.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x