НовиниКазус під час виборів на Тальнівщині: росіянка прийшла голосувати...

Казус під час виборів на Тальнівщині: росіянка прийшла голосувати на дільницю

-

- Advertisment -

На одну з дільниць Тальнівського району росіянка прийшла голосувати. З собою вона мала запрошення для голосування, повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Громадянка Росії пояснила свій прихід тим, що отримала запрошення прийти та проголосувати, адже була внесена до списку виборців. Тому прийшла на дільницю запитати, чи має вона взагалі право проголосувати на цих виборах. Варто значити, що ця особа має дозвіл на проживання в Україні та місцеву реєстрацію.

Спостерігачі ОПОРИ повідомили поліцію про цей інцидент. Правоохоронним органам варто звернути увагу на те, яким чином ця особа потрапила до списку виборців. Виборча комісія, в свою чергу, повинна повідомити про цей казус Тальнівське відділення ведення Державного реєстру виборців.

Зазначимо, що 18 грудня на Черкащині стартували перші вибори у трьох об'єднаних територіальних громадах: Тальнівській міській громаді (14351 виборців), в яку входить місто Тальне, села Гордашівка, Соколівочка, Червоне та селища Здобуток, Степне і Тарасівка; Стеблівській селищній громаді (5683 виборців), в яку входять села Гута-Стеблівська, Дацьки, Комарівка, Нова Буда, Переможенці, Прутильці, Сидорівка, Скрипчинці, Хильки, Шендерівка, Яблунівка та Набутівській сільській громаді (5579 виборців), в яку входять села Нетеребка, Бровахи, Деренковець, Буда-Бровахівська, Кичинці, Драбівка, Мірошниківка, Корнилівка, Сахнівка, Паськів та селища Сахнівське і Червоне.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час виборів на Черкащині виявили низку порушень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x