НовиниГромадські організації не почули відповідей на питання від губернатора...

Громадські організації не почули відповідей на питання від губернатора (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Представники громадських організацій, які вчора, 10 червня, об’єдналися у Єдиний координаційний центр, так і не знайшли спільної мови з головою Черкаської ОДА.

Як ми вже повідомляли раніше, десять громадських організацій об’єднали власні зусилля і створили Єдиний координаційний центр. А потім планували провести круглий стіл у штабі Самооборони Майдану, на який запросили голову Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка та керівників міліції, СБУ та прокуратури. Пізніше з’ясувалося, що всіх представників ГО запрошують провести цей круглий стіл не в штабі, а в залі обласної ради. Громадські організаціїї рушили туди. Спочатку всіх присутніх поінформували про створення Єдиного координаційного центру, пише "Про все".

– Я спілкуюся з усіма громадськими організаціями, я не можу віддавати пріоритет комусь одному, а когось ігнорувати, – наголосив Юрій Ткаченко.

А далі конструктивної розмови між сторонами не вийшло, тож 40 хвилин круглого столу перетворился у спілкування на підвищених тонах. А коли розмова перейшла у сварку, у якій був задіяний  і координатор Народної Самооорони Геннадій Шевченко, більшість членів новоствореного Координаційного центру покинули залу.

– Жодної відповіді з поставлених запитань ми не отримали. Зокрема, ми хотіли знати по результатах виборів, чому вони так довго затягуються, хотіли почути по непрозорості призначень, по повноваженнях та діях Народної Самооборони, – прокоментував представник ГО "Ультрас Черкаси" Даниїл Майоров. – Ми будемо збиратися у форматі десяти організацій та вирішуватимемо, який подальний наш план дій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині від початку року зупинили майже 3 тисячі нетверезих водіїв

За 10 місяців 2024 року поліцейські Черкаської області склали 2 827 протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння....

У Черкасах водійка вїхала на сходи клініки

У Черкасах по вулиці Сінна сталося ДТП. Водійка автомобіля Kia Sorento, рухаючись заднім ходом, не впевнилася в безпечності руху...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x