НовиниГравець "Черкаських Мавп" продовжить навчання у Канзасі

Гравець "Черкаських Мавп" продовжить навчання у Канзасі

-

- Advertisment -

Найзірковіший вихованець "Черкаських Мавп" – Святослав Михайлюк – продовжить свою кар’єру в NCAA. Баскетболіст дав згоду University of Kansas.

Американський університет традиційно входить у когорту лідерів студентського чемпіонату, а в 2008-му був чемпіоном NCAA. Канзас традиційно готує сильні кадри для НБА.

Святослав приголомшив Kansas своїми досягненнями та технікою. В Америці члена баскетбольної сім’ї "Черкаських Мавп" зараз називають найталановитішим європейським молодим гравцем з часів цього неофіційного звання Ріккі Рубіо. Святослава у своєму складі хотіли бачити більшість клубів NCAA та топові європейські команди, однак батьки та сам Святослав вибрали заокеанський варіант продовження кар’єри, який є черговим етапом до заповітної мрії Михайлюка – грати в НБА.

Особливо вразив менеджерів молодий талант своїм нещодавнім виступом на Nike Hoops Summit, де гравець був наймолодшим у складі обох команд.

Окрім того, Михайлюк вже встиг блискуче виступити на двох кадетських Євробаскетах та стати гравцем основи "Черкаських Мавп" у минулорічній Суперлізі. На останньому кадетському Євробаскеті (U-16), який пройшов минулим літом у Києві, Святослав став другим за результативністю гравцем. У середньому за гру Михайлюк здобував 25.2 очок, це дозволило лідеру української команди потрапити до символічної збірної Євробаскету.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Четверо черкащан повернулися з полону додому (ВІДЕО)

Довгоочікуване «Я – ВДОМА!» почули ще чотири черкаські родини. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. У межах обміну...

На Звенигородщині загинув мотоцикліст: поліція розслідує ДТП

У селищі на Черкащині в аварії розбився водій мотоцикла. Правоохоронці з'ясовують обставини ДТП. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Дорожньо-транспортна пригода...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x