НовиниГравці баскетбольної школи "Черкаських Мавп" встановили три рекорди на...

Гравці баскетбольної школи "Черкаських Мавп" встановили три рекорди на Adidas Eurocamp-2016

-

- Advertisment -

Баскетбольну школу "Черкаських Мавп" вже давно знають за межами України, її вихованці щороку поповнюють табори міжнародних кемпів та різновікових збірних України, пише Черкаський спорт. За 10 років функціонування школи вона дала кадри у різноманітні збірні та головну команду клубу. Так у минулому сезоні у складі основної команди "Черкаських Мавп" виступало сім вихованців клубу. А от в Adidas Eurocamp-2016, який завершився 13 червня у Тревізо, участь брали відразу шестеро черкащан. Наші хлопці стали не лише лідерами молодіжної збірної а й встановили відразу три рекорди турніру: Кобець порадував результативністю, Михайлюк – трібл-даблом, а 18-річний Скапінцев оформив два дабл-дабли.

Загалом українці виступили дуже потужно. Більше того, команда Максима Міхельсона стала одним із відкриттів під час товариських матчів на кемпі. Кожна з команд (All Star Team, збірна Франції U-20, збірна СШA та чотири збірні кемпу) мали відіграти по три матчі. Приємно, що серед найрезультативніших гравців цих матчів – українці!

Так, свінгмен української молодіжки – Олександр Кобець – став другим за результативністю гравцем цих ігор. У середньому за матч Кобець здобував 17.3 очка, а в останній грі проти американців встановив рекорд за результативністю в одній грі (33 очки). Кращим скорером товариських матчів на кемпі став американець Hends Jaylen, який у середньому за матч здобував 18.3 очка.

Єдиним гравцем турніру, який оформив у Тревізо трібл-дабл став Святослав Михайлюк. Один із лідерів нашої молодіжки у грі проти US Select Team здобув 12 очок, віддав 11 передач та зібрав 11 підбирань. А от Дмитро Скапінцев став єдиним гравцем, який у Тревізо оформив два дабл-дабли.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" в складі збірної України обіграли Францію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x