НовиниГолова ОДА звернеться до прокурора, якщо депутати не проголосують...

Голова ОДА звернеться до прокурора, якщо депутати не проголосують за фінансування виборів

-

- Advertisment -

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко має намір звернутися до прокурора області Віктора Миколенка зі скаргами на дії Черкаської міськради у випадку, якщо на сесії 6 травня не буде кворуму і зірветься голосування по бюджету, яке має забезпечити відкриття рахунку міської територіальної виборчої комісії та її фінансування, інформує видання "Про все".

Про це Ткаченко повідомив журналістам 5 травня. За його словами, сьогодні упровдовж дня він проведе нараду із в.о. секретаря міської ради Віктором Білоусовим, представниками міськтервиборчкому та представниками Державного казначейства. Ткаченко зауважує, що проблема у тому, що рахунок для внесення застави кандидатами на посаду міського голови Черкас та кандидатами у депутати має бути відкритим або за рішенням бюджетної комісії, або за рішенням сесії міськради.

На його думку, відповідальність лежить на бюджетній комісії. Також голова ОДА зауважив, що кошти на фінансування комісії вже найдійшли, проте без рішення сесії міськради міськвиборчком не може їх отримати.

Нагадаємо, 30 квітня, нарешті з третього разу зібрався кворум і відбулося засідання депутатської комісії з питань стратегічного розвитку, бюджету, фінансів, цін, тарифів та регуляторної політики. Члени комісії проголосували за проект рішення про внесення змін до міського бюджету на 2014 рік, який стосується і фінансування виборів міського голови Черкас та депутатів Черкаської міської ради. Тепер, щоб рішення вступило в силу, за нього мають проголосувати депутати на сесії міської ради, яке відбудеться 6 травня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x