НовиниГолова Апеляційного суду застеріг підлеглого від винесення законних рішень...

Голова Апеляційного суду застеріг підлеглого від винесення законних рішень (аудіо)

-

- Advertisment -

Голова Апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко в розмові з суддею цього суду Сергієм Бондаренко застеріг того від винесення законних рішень.

Бондаренко записав розмову з Бабенко та оприлюднив на файлообміннику, повідомляє LB.ua.

На записі чутно, як Бондаренко запитує (третя хвилина запису): "Якщо я виніс законне рішення, виходить, я оголосив вам війну?". На що голова суду відповідає: "Так, хлопче. Ти оголосив мені війну. Тому що всі нормальні люди розуміють, що є якась справа. Можемо допомогти – допомогли. Чи не можемо – сіли подумали. Сказали, що не вийде. А піти нишком десь там і зробити маленьку капость… Це не мені ти насолив, а насолив усім нам ". Крім того, на записі голова суду погрожує судді.

Бондаренко раніше подав позов до суду про незаконне втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду. У скарзі йому було відмовлено, однак він подав апеляцію. На засіданні суду 24 березня Бондаренко заявив про тривале і систематичне втручання керівництва Апеляційного суду Черкаської області в його роботу як судді.

За словами судді Бондаренка, голова суду Бабенко здійснював тиск на нього, вимагаючи винести неправосудне рішення по справі ПАТ "Азот" до Яшана А. А. про виселення зі службового приміщення.

"Голова суду Бабенко викликав мене в службовий кабінет і сказав, що судове рішення має бути ухвалене на користь ПАТ" Азот ", мотивуючи тим, що ПАТ" Азот "надасть суду для святкування дня суду безкоштовно приміщення Палацу дружби народів. Я нічого не відповів і повернувся до службового кабінету ", – розповів Бондаренко.

Після того, як суддя ухвалив рішення, він отримав погрози з боку голови суду, які, за словами Сергія Бондаренка, випадково були зафіксовані звукозаписним пристроєм. Прокуратура не прийняла цей доказ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині в одній із громад щоранку просять зупинятися, а в церквах бити у дзвони

У Гельмязівській громаді, що на Золотоніщині, щодня о 9 ранку, коли лунає національна хвилина памяті, пропонують дотримуватися тиші, а...

Школа пілотів дронів на Черкащині: як це працює? (ВІДЕО)

На Черкащині діє школа пілотування дронів. За грантові кошти цивільних навчають керувати FPV-дронами. Повідомляє власкор ВІККА. Сергій Ільїн називає себе...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x