НовиниГігантський равлик, мурахи та космічний кіт: відомі черкащани розповіли...

Гігантський равлик, мурахи та космічний кіт: відомі черкащани розповіли про своїх улюбленців (ФОТО)

-

- Advertisment -

З ким проводять вільний час та в чиїй компанії знімають стрес відомі черкащани? Кому дозволяють бешкетувати у себе вдома і сидіти на своїй голові? Відповідь ні ці питання шукав сайт vikka.ua та дізнавався, хто з чотирилапих та пернатих живе удома у черкаських політиків, спортсменів та діячів культури.

Список виявився чималий та місцями зовсім неочікуваний. Тварини-переселенці, тварини-няньки та тварини-компаньони. Такими друзями тішать себе та близьких опитані черкащани.

У родині черкаського депутата Руслана Зорі чимало тварин, майже ціле господарство. Вірним другом на полюванні та в активному відпочинку для політика є пес Муха. 

"Також тримаємо котів Тішку та Лорі, якого я кличу Ося, а також кошеня Мишу. Ще у нас живе великий равлик ахатина. Дочка його назвала Вілфред на честь кіногероя, а мені зручніше його кликати Федя", – розповідає політик.

Також Руслан Зоря зізнається, що у дворі його приватного будинку живе переселений з лісу мурашник. Його депутат теж приписує до свого господарства.

Спортсменка та громадська діячка Анна Тарапата тримає удома двох котів. Анна – переселенка з Донбасу, і її улюбленці також.

"Кішку кликати Вася. Ми її вивезли з Донецька. У Маріуполі вона народила 6 кошенят. Усіх роздали, а одного залишили собі і назвали його символічно – Мир", – зазначає спортсменка.

Багато часу з пухнастими улюбленцями проводить її донька Даша. 

Справжній красунчик чорного кольору з бурштиновими очима. Так називає свого пухнастика черкаська екс-депутатка Марина Волошенко.

"Мені його подарував чоловік у цьому році на День народження у вересні. У нього складне ім’я Мейджик Смайл Космик. Перші два імені кошеняті дали у розпліднику, а останнє обирали самі. Воно мало починатися на латинську букву "С", тож думали два дні", – поділилася історією збільшення своєї родини на одного чотирилапого улюбленця політик.

Обожнює вівчарок, але тримає вдома шпіца. Це про черкаського депутата Олексія Мельника.

"Скільки себе пам’ятаю, у моїй родині завжди тримали вівчарок. У подвір’ї приватного будинку такий собака є не тільки улюбленцем, а й охоронцем. У себе теж завів вівчарку Агату, але, коли народився син Матвій, у цілях безпеки віддав її батькам. Замість вівчарки з дружиною придбали шпіца. Ця порода дуже підходить для дітей, дуже грайлива, пухнаста, зовні схожа на медведика. А звати песика Юга, на честь однойменної пісні Діани Арбеніної", – повідомив політик.

За його словами, маленький шпіц настільки безпосередній та милий, що навіть теща депутата просить дітей давати їй собаку на якийсь час.

Нардеп з Черкащини Ірина Геращенко полюбляє котів. Наразі вона хизується у соціальних мережах кошеням на ім’я Амурчик та тішиться тим, що її улюбленець підростає.

"Знову відчуваю себе мамою малюка: борюсь з Амурчиком , який ніяк не хоче привчатися до туалету. Не мала Іра клопоту – купила кошеня. Тепер ходжу з ганчіркою по куткам. Може, є десь котячі памперси?" – написала депутатка на своїй сторінці у Facebook.

"Знає всі варіації свого імені і ніколи не забуває похвалити себе. До його раціону харчування входить майже все – все, що знайде на столі або в моїй тарілці", – так про свого улюбленця хвилястого папугу Чіпа каже черкаський поет і ведучий Олексій Юрін.

Його улюбленець може не тільки розважити, а й підтримати бесіду, розділити вечерю та скласти компанію у перегляді передачі Савіка Шустера, фільму або кліпу.

Усі фото з архівів героїв публікації

"В 11 років мені подарували першого папужку. І з тих пір я не можу зупинитися. Говорить переважно українською, поки що – лише у прозі. Улюбленими заняттями Чіпа є гойдання на пальмі перед дзеркалом та розв’язування шнурків. Танцює і співає під мелодійну музику, особливо любить гітару. Коли розуміє, що я збираюся іти, сідає на плече і не пускає. Коли повертаюся – зустрічає. Це єдина істота у світі, якій я дозволяю сідати собі на голову", – жартує Юрін.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка просить врятувати собаку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x