НовиниГеращенко написала "непопулярні речі", про які мовчала

Геращенко написала "непопулярні речі", про які мовчала

-

- Advertisment -

Сьогодні народна депутатка України від партії "УДАР", куратор Черкащини в парламенті від цієї політичної сили Ірина Геращенко поїде на малу Батьківщину до військових. Про це вона повідомила у Facebook.

Геращенко також зазначила, що підтримує думку про те, що влада має діяти більш рішуче.

"Але влада може це робити, тільки спираючись на широку підтримку. Зараз напишу непопулярні речі, про які мовчала, але які давно мучать мене. Останні дні я дуже багато зустрічаюся з мобілізованими і військовими. Так ось, 90 % їхніх питань стосуються не тактики і планів захисту України, не стратегії відстоювання України назовні, не закупки нової зброї і техніки, не виховання патріотизму, а тільки грошей-грошей-грошей. "Ви нам знизили на 10 % пенсії, ви не платите нам гроші за 10 днів мобілізації в березні, в нас злиденні зарплати і пенсії…"  – процитувала військових Геращенко.

"Аргументи, що пенсії і виплати після ями, куди загнали економіку команда Януковича, знизили всім, зокрема, вагітним жінкам, що пенсії злиденні у всіх, окрім суддів Конституційного суду (і з цим ми будемо боротися, вони не будуть отримувати по 100 тисяч!), що зарплати лікарів і вчителів за межою пристойності – не чують", – зазначила народна депутатка

"Наша армія 20 років ні з ким не воювала і проводила час в основному у військових містечках і в кабінетах, а не на плацу, наші так звані політруки і ДОСІ навіть при зустрічі з нардепом не піднімають бойовий дух мобілізованих, а ностальгують за зарплатою лейтенанта в СРСР. І коли я вже не витримала і рявкнула, що Україна – це не лише гривня, а ще територія, наша земля, наша культура, мова, наші принципи, вони нарешті принишкли", – зазначила Ірина Геращенко.

На її переконання, зараз українцям слід "виховувати патріотизм, піднімати бойовий дух людей, пояснювати, що сьогодні, в стані війни, ми всі маємо затягти паски, захищати землю і пишатися цим".

"Я читаю стрічку френдів, деякі з них і в часи Майдану тільки критикували все і всіх в ФБ, не будучи при цьому ані на майдані, ані в лікарнях чи судах, і хочу всіх вас в ці важкі для нашої Батьківщини часи закликати до СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ", – наголосила депутутат.

"Щоранку і щовечора задавати собі одне важливе запитання: що Я сьогодні зробив для України? Не Турчинов, Яценюк, Кличко, Порошенко, Тимошенко, а саме Я! Чесна щоденна відповідь може бути не дуже приємною для багатьох фб-кувців, бо пости в фб – це не праця на Україну. А от розуміння своєї місії, більша жертовність і соціальна відповідальність кожного сьогодні дуже потрібні", – вважає Ірина Геращенко.

"Р.S. При цьому влада має бути більш професійною, рішучою і адекватною до викликів, це без сумнівів", – додала вона.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські затримали чоловіка, який приставав до неповнолітніх дівчат

Поліцейські Черкас встановили особу чоловіка, який чіплявся до неповнолітніх. Зараз тривають слідчі дії, чоловіка допитують слідчі Черкаського райуправління поліції...

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x