Новини"Гаманець" українського футболу планує прихопити ділянку на березі Дніпра...

"Гаманець" українського футболу планує прихопити ділянку на березі Дніпра у Черкасах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Директора футбольного клубу "Черкаський Дніпро" називають "гаманцем" українського футболу за його мільйонні статки, володіння дорогими яхтами та автівками. Амбітний бізнесмен нещодавно заявив про плани будівництва у Черкасах масштабного спортивно-оздоровчого центру на самісінькому березі Дніпра, напроти центральної частини міста. Проект ніби націлений на розвиток та підтримку футболу у всеукраїнських масштабах. Проте викликав чималий резонанс ще до розгляду передачі земельної ділянки місцевими депутатами. Та це не завадило на омріяній ділянці вже розпочати роботи: там вже попрацювала техніка, нагорнувши гори землі.

Наскільки проект бізнесмена потрібен місту, чи підтримують ініціативу інвестора містяни та що стоїть за мільйонними статками Володимира Лашкула – з’ясовували у своєму розслідуванні журналісти програми "Гра без правил" на телеканалі "2+2".

У селі Білозір’я Володимир Лашкул – інвестор, який реконструював стадіон, будує футбольну академію і немовби ставить собі пам’ятник при житті. Якби не одна проблема: після старту цього проекту дітей зі школи перестали пускати на сільський стадіон.

На сільському стадіоні діти тепер не проводять заняття з фізкультури. Але для тих, хто іде у футбольну команду, Лашкул створив максимально комфортні умови. Безкоштовне навчання для дітей і навіть безкоштовно видають екіпірування.

Проект з реалізації навчально-тренувального корпусу має почати функціонувати вже цього року.

Також Володимир Лашкул утримує футбольний клуб "Черкаський Дніпро", який має усі шанси вже наступного року зіграти у еліті українського футболу. На майбутнє готує ще один проект – як він сам сказав, своєрідний Лас-Вегас на березі Дніпра у Черкасах. Місце, яке називають Долиною троянд. Саме тут має з’явитися п’ять футбольних полів, офісно-готельний комплекс, яхт-клуб і тенісні корти. За передачу 6 гектарів землі під цей проект ще мають проголосувати місцеві депутати. Але в громадськості вже виникають питання.

– Основне питання – доступ до водойми, та чи потрібні саме в центрі міста ці поля, чому їх не можна винести десь подалі. І чому безкоштовно? Місто могло отримати багато грошей, ця земля має коштувати не менше 4 мільйонів доларів, а її віддадуть безкоштовно, – говорить черкаський журналіст Олексій Хуторний.

На останніх виборах Лашкул-старший став депутатом Черкаської обласної ради. У своїй декларації 2014 року вказав майже 34 мільйони гривень в одному з банків, цінних паперів – на 1,5 мільйони гривень та розміри внесків у статутний капітал товариств на 11,5 мільйонів. Додаємо сюди ще нерухомість, яку він здає під офіси в Києві – майже 500 кв. м приблизно за 400 тис. доларів. Квартира у новому будинку у центрі Черкас – 50 тис. доларів. Елітний "Мерседес" 2014 року випуску – 100 тис. доларів та автобус "Хюндай" вартістю 300 тис. доларів. Загалом майже 3 мільйони доларів.  Це без врахування яхти Володимира Лашкула, яку ми чомусь не знайшли у декларації. І мало не забули: будинок по сусідству із чинним Президентом України у Конча-Заспі. Ціна – 1,5 мільйони доларів.

Автомобілі, яхти, футбольний клуб та маєток у одному з найдорожчих місць України. Володимир Лашкул попрацював з усіма президентами Федерації футболу України – від Банникова до Павелка. Сьогодні пан Лашкул живе, немов у казці, тільки от в українського футболу справи не настільки казкові, як у її чинного віце-президента ФФУ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, центральний стадіон Черкас перевірить спеціальна комісія.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x