НовиниЧеркащинаФірма, пов’язана із нардепом від Черкащини, хоче забудувати берег...

Фірма, пов’язана із нардепом від Черкащини, хоче забудувати берег Дніпра

-

- Advertisment -

У Будищанській громаді нині тривають громадські обговорення щодо детального плану забудови берегової смуги Дніпра. Мова йде про 6 га землі на березі річки в адміністративних межах відповідної громади. Оголошення розміщене на офіційному порталі Будищанської громади.

Ділянки розміщені на березі Дніпра.

Свої пропозиції жителі можуть надати до 27 липня. У межі 6 га входить кілька земельних ділянок по вулиці Дахнівській, 86. Ще минулого року депутати Будищанської громади прийняли рішення дозволити ПП «Базик ОЮ» розробку детального плану території на ці 6 га. Саме детальний план має визначити, що можна і як тут будувати. Це може бути комплекси відпочинку чи наприклад житлова забудова.

Рішення про дозвіл на розробку детального плану місцеві обранці Будищанської ради проголосували у листопаді 2022 року. Ймовірно, що питання на голосування поставили з голосу, адже в порядку денному тієї сесії цього проекту рішення не було.

Засновниками «ПП Базик ОЮ» є Марина Джур та Володимир Молибог. Директором – Ольга Арсенюк. Вона дружина нардепа Олега Арсенюка, обраного по 195 виборчому округу на Черкащині.

Олег Арсенюк – нардеп від Черкащини

Олег Арсенюк входить до фракції «Слуга народу». Його брат Ігор Арсенюк є директором і засновником підприємства «Берег 2007»- відомий комплекс відпочинку на Дніпрі «Бочка».

Читайте також на сайті vikka.ua

  • У Черкасах відбулася звітно-виборча конференція Федерації боксу Черкаської області. На ній обирали президента Федерації, виконком, віце-президентів та головних тренерів. Під час конференції обрали кількох віцепрезидентів Федерації боксу Черкащини. Ними стали Олег Арсенюк, Юрій Зубов та Вадим Воробйов.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах машина збила жінку, постраждала померла у лікарні

В ДТП у Черкасах постраждала жінка, вона померла у лікарні. Повідомляє Поліція Черкащини. ДТП сталася вранці на вулиці Чигиринська у...

У Черкасах провели в останню путь двох бійців – медика і сапера

У Свято-Михайлівському кафедральному гарнізонному соборі провели в останню путь двох військових, які до останнього боронили суверенітет України. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x