НовиниДва гравці "Черкаських мавп" можуть зіграти на чемпіонаті Європи

Два гравці "Черкаських мавп" можуть зіграти на чемпіонаті Європи

-

- Advertisment -

Гравці "Черкаських Мавп" продовжують свою кар’єру в різновікових збірних України. Так, нещодавно Святослав Михайлюк отримав запрошення до Національної збірної. А центровий Дмитро Скапінцев та форвард Ярослав Войтович отримали запрошеня до кадетської збірної  України й на базі "Святошино" готуються до чемпіонату Європи. Про це повідомляє сайт "Черкаські мавпи".

 У минулому сезоні Скапінцев, виступаючи за команду "Черкаські Мавпи-99" у юнацькій Євролізі, неодноразово визнавався кращим центровим туру та був беззаперечним лідером команди. Окрім того, Дмитра Скапінцева Максим Міхельсон  навіть залучав до роботи у значно старшій юнацькій збірній України. А з кадетською збірною центровий взимку брав участь у міжнародному турнірі в Туреччині, де допоміг команді посісти 10-те місце з 16-ти команд.

Щодо Ярослава Войтовича, то зараз цей форвард – один із наймолодших у таборі кадетської збірної України. Поки що Войтович непогано зарекомендував себе на першому та другому зборі у Дніпропетровську та Києві. У минулому сезоні Войтович разом з "Черкаськими Мавпами-99" посів восьме місце у ВЮБЛ і був визнаний кращим форвардом фінальної частини чемпіонату України.

Незабаром Скапінцев та Войтович у складі команди Олександра Мунтяна вирушать до Грузії на товариський турнір. А вже наприкінці серпня наші хлопці можуть поїхати на кадетський чемпіонат Європи, який відбудеться у Латвії. Задля цього черкасцям потрібно виграти конкуренцію у решти гравців розширеного списку збірної. Суперниками нашої команди в групі D на чемпіонаті Європи будуть збірні Іспанії, Італії та Росії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x