НовиниДопекло: черкаські дорожники вимагають звільнити свого керівника (ФОТО)

Допекло: черкаські дорожники вимагають звільнити свого керівника (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаські дорожники вчора під стінами ОДА влаштували пікет із вимогою звільнити начальника Служби автомобільних доріг області Андрія Мартинюка та його заступника Романа Швидкого. Понад півсотні працівників філій "Облавтодору" в четвер увечері приїхали на розмову до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка. До неї долучилися і депутати обласної ради, повідомляє прес-служба ОДА.

Із нинішнім начальником Служба автомобільних доріг області вже півтора року. За цей час, кажуть дорожники, вони вже вдосталь натерпілися від його стилю керівництва.

"Мартинюк досі не знає нікого, не спілкується навіть із керівниками райавтодорів і дільниць, – зазначила голова Черкаського об'єднання профспілкових організацій працівників дорожніх господарств Галина Овчаренко. – "Облавтодор" йому не потрібен. Працює, з ким йому вигідно. Виганяє досвідчених працівників, натомість наймає собі угодних. Такого терору у Службі, як зараз, я ще не бачила за 35 років роботи. Те, що в області зараз найгірші шляхи по країні, – відповідальність Мартинюка. Ми навіть чіткого плану роботи не маємо. Люди хочуть працювати, а немає як, не витримують. При цьому по 3-4 місяці не бачать зарплати".

Жінку підтримала і решта присутніх. У кожного до керівництва Служби автомобільних доріг області – низка претензій і докорів. Кажуть: невдоволених в рази більше, вони – обрані представники від своїх колективів.

"Я розумію невдоволення дорожників, – зазначив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Я неодноразово висловлював своє ставлення до роботи начальника Служби автомобільних доріг області. Також звертався і до його безпосереднього керівника з Укравтодору, до Мінінфраструктури. Обласна фінінспекція після своєї перевірки теж порушила питання про відповідність Мартинюка займаній посаді. Однак поки кадрове рішення компетентними на це органами не ухвалено. Більше того, сьогодні керівництво Служби автомобільних доріг навіть проігнорувало президію обласної ради. Депутати вимагатимуть звіту її начальника".

Очільник області запевнив протестувальників, що їхнє звернення разом зі своїм відправить до офіційного Києва. Дорожники за це подякували й наголосили: якщо в Кабміні їх не почують – поїдуть туди особисто.

Усі фото прес-служби ОДА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Так ніхто не кохав»: черкаський поет видав збірку поезії

Вийшла нова збірка поезії поета, мовознавця, члена Спілки письменників України - Валерія Маснюка. Видання присвячене коханню, яке поет зустрів...

До трьох років ув’язнення засудили трьох уманчан за ухилення від призову

Трьох жителів Уманського району засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від мобілізації під час особливого періоду. Про...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x