НовиниЧеркащинаДо Дня медичного працівника у черкаській поліклініці відкрили відремонтований...

До Дня медичного працівника у черкаській поліклініці відкрили відремонтований вестибюль (ФОТО)

-

- Advertisment -

14 червня напередодні Дня медичного працівника у КНП "П’ятий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" урочисто відкрили відремонтований вестибюль. Загальна вартість робіт орієнтовно склала 800 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба мерії.

Реконструкція першого поверху холу і ремонт реєстратури у цьому медзакладі є одним з етапів проведення реформи первинної ланки – сімейної медицини у Черкасах. Нині у нашому місті відбувається оновлення вестибюлів у всіх поліклініках. Минулоріч ремонти закінчили у 1-й та 2-й. В цьому році буде завершено ремонти холів у всіх вісьмох колишніх поліклініках (5 дорослих та 3 дитячих), які нині працюють як Центри сімейної медицини та педіатричні амбулаторії.

Інтер’єр вестибюлів у всіх черкаських Центрах сімейної медицини буде витриманий в єдиному стилі і кольоровій гамі. Окрім ремонтів, у них проводиться комп’ютеризація медичної системи. Під час звернення пацієнтів в реєстратуру всі дані заносяться в комп’ютер, відкривається електронна картка пацієнта, що набагато спрощує запис до лікаря.

Щоб зменшити черги до віконець запису до лікаря, поряд із реєстратурою створюють невеличкі  рецепції, де сидить медичний працівник, готовий відповідати на всі додаткові запитання, не по’вязані із записом до лікаря. На відремонтованих стінах висять монітори, на яких можна дізнатися графіки прийому сімейних лікарів, подивитися міські новини і почути медичні поради.

"Цій поліклініці майже 30 років, і з моменту відкриття ніякі ремонти в вестибюлі не відбувалися. Будь-який театр розпочинається із гардеробної. Тож можна перефразувати і сказати, що медичний заклад починається з вестибюлю. Яке в тебе сприйняття закладу, приміщення, так в тебе і формується враження по загальну систему і людей, які тут працюють", – зазначив головний медик міста Олег Стадник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одній із черкаських лікарень з’явився новий УЗД-апарат.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Черкаські Мавпи» зіграють на благодійному турнірі в Івано-Франківську

З 20 по 22 вересня в Івано-Франківську відбудеться благодійний турнір з баскетболу до Дня захисників та захисниць України. Про...

Водію, який збив сім’ю з дитиною в Умані, дали умовний термін

37-річний чоловік отримав умовний термін за скоєну аварію, в якій постраждала ціла родина: сторона обвинувачення готує апеляційну скаргу. Про...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x