НовиниЧеркасиДо Дня Конституції України в Черкасах відзначили військових, медиків,...

До Дня Конституції України в Черкасах відзначили військових, медиків, волонтерів

-

- Advertisment -

Свобода, незалежність та єдність. Традиційно до Дня Конституції України в Черкасах відзначили тих, хто відстоює головні цінності та права громадян. Повідомляє власний кореспондент ВІККА.

Нагороди й відзнаки отримали військові, волонтери, медики та освітяни. Насамперед вшанували пам’ять полеглих, які ціною власного життя довели непорушність суверенітету країни.


ІГОР ТАБУРЕЦЬ, ГОЛОВА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Коли ми говоримо слово «свобода», ми розуміємо, скільки життів, скільки сотень тисяч наших хлопців стоять і боряться за це. Перш за все, ми маємо дякувати нашим хлопцям, нашим захисникам і захисницям.

Міський голова Анатолій Бондаренко нагадав: Черкащина завжди відігравала вагому роль у створенні української держави. Творець першої української Конституції Пилип Орлик свого часу розбив московське військо на території нинішньої Звенигородщини. Один із авторів сучасної Конституції Михайло Сирота народився, жив і працював у Черкасах.

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО, МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧЕРКАС

Михайло Сирота, уродженець міста Черкаси, викладач Черкаського державного технологічного університету, один із батьків української конституції, який мріяв і жив нашою країною. 

Сьогодні ми боремося за те, щоб цінності, закріплені в Конституції України, – свобода, гідність, верховенство права – стали основою нового світового порядку.

Сьогодні ворог вкотре прагне знищити українську культуру, історію, унікальність. Промовці наголошують: Україна боронить від найбільшої загрози не лише свою землю, але й свободу та демократію всього світу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Буках на Уманщині запрацював Центр безпеки громадян

Перший Центр безпеки громадян запрацював в Уманському районі. Про це повідомляє Обласне управління ДСНС.  Центр безпеки громадян запрацював у селищі...

Поліція відпрацювала Черкаси: виявили 11 порушників, перевірили розважальні заклади

Черкаська поліція спільно із іншими силовими структурами провели відпрацювання міста Черкаси. Вони патрулювали вулиці, перевіряли транспортні засоби, підозрілих осіб...

Цікаве:

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...

Спортивні рюкзаки PUMA для чоловіків: як обрати ідеальний варіант

Спортивні рюкзаки для чоловіків стали незамінним атрибутом у повсякденному...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x