НовиниЧеркащинаДіти рятувальників на Черкащині змагались у конкурсі малюнків (ФОТО)

Діти рятувальників на Черкащині змагались у конкурсі малюнків (ФОТО)

-

- Advertisment -

Понад 100 робіт надійшли на тематичний конкурс дитячого малюнку "Зустрічаємо тепло весни разом із рятувальниками", який було організовано Управлінням ДСНС серед дітей співробітників Служби "101", інформує прес-служба УДСНС у Черкаській області.

6 березня конкурсна комісія визначила найкращі роботи у трьох вікових категоріях.

"Цей конкурс вже став традиційним, і з кожним роком все більше робіт надходить на адресу організаторів, – зазначила Голова профспілкової організації Управління Ганна Ніколаєнко. – Ми не втомлюємось дивуватися безмежній фантазії та таланту дітей учасників конкурсу. Роботи, виконані не лише із творчим завзяттям, а й і з дивовижним різноманіттям серед застосованих технік. Попри те, що більшість дітей головними героями обрали своїх батьків, професія яких – допомагати людям, авторський задум і творче втілення вражало дорослим поглядом на непросту роботу батьків", – наголосила Ганна.

На думку батьків, перемога у конкурсі – не головна мета, перемогою можна назвати бажання дітей своїм малюнком показати наскільки вони вважають важливою роботу своїх батьків, які є безумовними авторитетами у дитячому середовищі.

"Мій 6-річний син Єгор із великим задоволенням взяв участь у цьому конкурсі, і хоч його малюнок не переміг, але для мене, як для мами, важливішими є саме його підхід до творчої роботи і те, що для нього я є "героєм", що означає повагу не лише до мене, а й до моєї професії", – зазначила фахівець Управління ДСНС у Черкаській області Інна Долбіна.

Заохочувальні подарунки за три найкращі роботи чекають на: 4-річну Дарію Смілянець із Маньківського району, 11-річну Ірину Палкіну із Драбівщини, 9-річного Олександра та 12-річну Антоніну Мурзу із Звенигородського району.

У номінаціях: "Глядацькі симпатії" перемогли роботи 9-річного Артема Кузьки із Кам’янського району та 5-річного Андрія Дяченко, які надзвичайно креативно підійшли до ідеї малюнку, за що вони також отримають заохочувальні призи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах проведуть фестиваль хореографічного мистецтва та змагання із сучасних танців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд поставив крапку у перейменуванні міста на Черкащині: яке рішення Феміди?

Черкаський окружний адміністративний суд розглянув справу щодо скасування рішення про перейменування міста Ватутіне на місто Богачеве на Черкащині. Про...

Курсант ЧІПБ здобув срібло на Кубку України з веслування

Курсант 3-го курсу Черкаського інституту пожежної безпеки Микита Майко став срібним призером Кубку України з академічного веслування. Про це...

Цікаве:

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...

Спортивні рюкзаки PUMA для чоловіків: як обрати ідеальний варіант

Спортивні рюкзаки для чоловіків стали незамінним атрибутом у повсякденному...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x