НовиниДепутати таки ухвалили бюджет розвитку

Депутати таки ухвалили бюджет розвитку

-

- Advertisment -

"Я як ніколи задоволений, що депутати все-такий знайшли час і можливість для того, щоб взяти участь у сесії", – так в. о. міського голови Віктор Білоусов прокоментував підсумки сьогоднішньої сесії Черкаської міськради.

Як інформує "Прочерк", незважаючи на відсутність майже половини депутатів (серед них – фракції "вільних демократів" у повному складі), депутатам удалося зібрати кворум і ухвалити Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2014 рік, схвалити в цілому міський бюджет розвитку, а також внести доповнення до міської програми "Турбота".

Віктор Білоусов, повноваження якого в будь-якому разі закінчаться після обрання нового міського голови та нового складу міськради, не приховував свого задоволення від того, що важливі рішення таки вдалося ухвалити, незважаючи на бойкот з боку фракції, контрольованою колишнім мером Сергієм Одаричем.

– Тепер ми маємо можливість уже від завтра використовувати бюджетні кошти на ремонт доріг, тротуарів, шкіл і дитячих садків, на прибирання міста й вивезення з нього сміття, ремонт багатоповерхівок, – розповів Білоусов. – Також буде можливість перед поминальним днем навести лад на кладовищах. На сміттєзвалищі в Руській Поляні буде проведено надзвичайно необхідні роботи. І зараз я можу сказати, що в разі нормальної роботи казначейської служби місто Черкаси оживе, – додав в.о. мера.

Білоусов також наголосив на важливості внесення доповнення до програми "Турбота". З метою компенсації тимчасової оренди помешкань для переселенців із Криму з міського бюджету буде виділено 300 тисяч гривень.

Наприкінці сесії Віктор Білоусов попросив депутатів перед завершенням їхньої каденції зробити ще один важливий вчинок – зібратися на сесію у вівторок 15 квітня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x