НовиниДаценко розповів, що робив на з'їзді "Відродження"

Даценко розповів, що робив на з'їзді "Відродження"

-

- Advertisment -

Народний депутат VII скликання від партії "Батьківщина" Леонід Даценко розповів, що робив на з’їзді партії "Відродження" та хто очолить її обласний осередок.

"Так сталося, що за понад рік роботи нинішньої влади більшість українців, зокрема й черкащан, поставлено в опозицію до чинної влади. І майданівські організації, народні ради, які вимагали змін, сьогодні практично владою заганяються десь "по норах", щоб вони далі не висловлювали свою позицію, свої вимоги", – розповів у коментарі vikka.ua Даценко.

За його словами, сьогодні необхідна проєвропейська, проукраїнська опозиційна політична сила.

"Логічно, що з такими, як "Опозиційний блок", який орієнтується на Путіна і на Москву, мені не по дорозі. Тому партія "Відродження" провела з’їзд як оновлена політична сила. Мені запропонували як людині , яка має свою позицію, яку не міняє, яку я висловлював останній рік, яка не подобалась місцевій владі щодо тих речей, які вони тут творили, увійти в цю політичну силу і очолити обласну організацію", – сказав екс-нардеп з Черкащини.

Він заявив, що ймовірно найближчим часом стане лідером обласної організації партії "Відродження".

"Згідно із статутом партії, це рішення керівними органами, політрадою, ухвалено. Але партія стає більш демократичною, ніж була, і відповідно має бути ухвалено рішення і на місцевому рівні. Найближчим часом ми зустрінемося із тим партійним активом, який у нас залишився на Черкащині, і по-демократичному спокійно проведемо процедуру", – повідомив Леонід Даценко.

На Черкащині також має запрацювати партійний офіс та громадська приймальня "Відродження".

"Як у нормальної політсили у нас має бути і партійний офіс, і громадська приймальня. Я так розумію, що до партії долучаться і чотири депутати-мажоритарники, обрані на Черкащині", – заявив колишній нардеп.

Нагадаємо, у коментарі Тетяна Воронцова заявила, що "Батьківщина" "кинула" Даценка. Крім того у соцмережі вона зазначила, що екс-нардеп на засіданні був у ролі журналіста, а не партійця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x