НовиниЧеркащинаЧизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

Чизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

- Advertisment -

Вівсянка, грецькі горіхи, курага і цитрусові – топ продуктів для дітей. Якщо поєднати правильно ці інгредієнти, можна отримати найсмачніший чизкейк.

чизкейк

Інгредієнти для основи:

  1. Вівсянка – 4 ст. л.
  2. Грецькі горіхи – 100 г
  3. Курага – 100 г
  4. Кероб – 1 ст. л.

Інгредієнти для сирної маси:

  1. Вершки 33% – 500 мл
  2. Крем-сир – 300 г
  3. Кероб – 3 ст. л.
  4. Желатин – 30 г (2 упаковки)
  5. Банани – 2 шт. великих
  6. Апельсини – 3 шт.
  7. Вода – 120
  8. Ванільний екстракт натуральний – 5 крап.

Приготування основи під чизкейк:

  1. Вівсянку і горіхи промити та просушити. Кинути на сковорідку, щоб просушились і легко підсмажились.
  2. Курагу промити і залити окропом на 30 хв.
  3. Вівсянку і горіхи зблендерувати. Додати курагу і кероб. Ще раз зблендерувати.
  4. Взяти кондитерське кільце діаметром 18 см. Низ закрити фольгою. А всередину кільця вкласти ацетатну або харчову плівку, щоб торт потім легко відокремився.
  5. Отриману масу викласти на низ кільця. Сховати в холодильник на 2 години.

чизкейк

Приготування сирної маси:

  1. Вершки на 30 хв поставити в морозильну камеру.
  2. З банана зробити пюре, перемішати з крем-сиром.
  3. 2 упаковки желатину розділити на 3 частини. Одна – для шоколадного шару, друга – для вершкового, третя – для апельсинового. 1/3 желатину залити водою.
  4. Холодні вершки взбити до твердих піків, частинами добавляти крем-сир із бананом і далі продовжувати взбивати. Додати ванільний екстракт. Перемішати.
  5. Отриману сирну масу розділити на 2 частини.
  6. До однієї частини додати 3 ст. л. керобу (найкраще просіяти через сито) і добре розмішати.
  7. Желатин, що набух, нагріти на плиті. Варто помішувати до повного розчинення. Не доводити до закипання. Рідину перелити через сито в шоколадно-сирну масу. Добре розмішати.
  8. Залити перший шар у кондитерське кільце. Поставити на 1-2 години в холодильник до застигання.
  9. Залити другу порцію желатину водою. Нагріти і розчинити, перелити через сито в вершкову масу, розмішати. Залити поверх шоколадного шару.

Читайте також: зігріваємось глінтвейном: оригінальні рецепти відомих кухарів

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У ТЦК розповіли про подвиг капітана з Черкащини, який викликав вогонь на себе

Капітан 241 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Владислав Бондаренко, родом із Черкащини, отримав відзнаку Президента України «Хрест бойових...

Черкаська спортсменка виборола “срібло” на Всесвітній Гімназіаді U15 у Сербії

Юна борчиня з Черкащини Олександра Созінова здобула срібну медаль на Всесвітній Гімназіаді U15, яка триває у Сербії. Про це...

Цікаве:

Як вибрати надійний USB-кабель?

 Здавалося б, USB-кабель – дрібниця, якій не варто приділяти...

Як обрати університет в Словаччині: поради від Free Student Slovakia

Словаччина стала популярним вибором для студентів з усього світу,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас