НовиниЧеркащина«Черкасиенергозбут» замовив послуг на обслуговування кондиціонерів на 200 тис...

«Черкасиенергозбут» замовив послуг на обслуговування кондиціонерів на 200 тис грн

-

- Advertisment -

«Черкасиенергозбут» замовив послуг на очистку і ремонт кондиціонерів на 200 тис грн у ФОП Дмитро Чорнобай. Ця послуга має виконуватися протягом року. Договір із підприємцем оприлюднено на сайті Прозоро.

Тендер оголошувався на 500 тис грн. Проте взяти участь у ньому вирішив лише один учасник. Це Дмитро Чорнобай. Він назвав свою ціну – 200 тис грн. За ці кошти підприємець має обслуговувати 36 кондиціонерів та одну вентиляційну систему. 13 кондиціонерів знаходяться в офісі «Черкасиенергозбуту» в Черкасах, решта – в районах.

Договір із підприємцем було укладено 15 травня. Проте вже напочатку червня, коли розпочалися масові відключення електроенергії в Україні, Кабмін ухвалив рішення про заборону використання кондиціонерів у приміщеннях органів влади та підприємствах, власником яких є держава.

Водночас уряд закликав не лише органи влади обмежити до 31 грудня використання електричної енергії, але й менше використовувати електроенергії установам та підприємствам.

Засновником «Черкасиенергозбуту» є Черкасиобленерго, де понад 50% акцій належать державі. Проте попри заборону Кабміну договір не був розірваний.

Кондиціонер (в залежності від своєї потужності) споживає в середньостатистичних побутових умовах від 0,5 до 1 кВт електроенергії, або третину від потужності, яку він видає.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі та Умані в місцях відпочинку виявили кишкову паличку

Фахівці Черкаського обласного ЦКПХ продовжують здійснювати моніторингові дослідження якості води поверхневих водойм акваторії пляжів. Результати перевірок оприлюднили на сторінці...

Черкаси попрощалися з бійцем – працював на хлібозаводі

У Черкасах провели в останню путь молодшого сержанта Володимира Сіренка. Про це пише Черкаська міська рада.  Володимир Олександрович народився у...

Цікаве:

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...

Спортивні рюкзаки PUMA для чоловіків: як обрати ідеальний варіант

Спортивні рюкзаки для чоловіків стали незамінним атрибутом у повсякденному...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x