НовиниЧеркаську вулицю називають "руїнами Рейхстагу" (ВІДЕО)

Черкаську вулицю називають "руїнами Рейхстагу" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Як не яма, то вибоїна. З весною асфальту на багатостраждальній вулиці Героїв Дніпра поменшало в рази. Туди вже навіть відмовляються їхати деякі таксисти. А в місцевих жителів вибору немає – вона щодня гроблять свої автівки. У мерії вкотре обіцяють поремонтувати вулицю, йдеться в сюжеті "ВІККА-НОВИН".

Щодня Олег вимушено маневрує поміж ямами. Вони тут одна на одній. Про вулицю Героїв Дніпра, нарікає водій, ремонтники забули зовсім. Їхня нога тут не ступала хтозна скільки.

– Якщо хто не знає, як тут їхати, то або захист б’ють, або колеса тут вискакують, – каже водій Олег.

Оминають десятою дорогою багатостраждальну вулицю і таксисти. Особливо поночі. Вуличне освітлення тут місцями нікудишнє – асфальтних пасток не розгледіти.

Для водіїв, що курсують по тутешньому маршруту, проїзд по Героїв Дніпра – теж справжня мука.

– Золотий танковий полігон. Оце для танків, для БМД золотий полігон. Ну не для автобусів і не для людей, – бідкається водій автобуса Олександр.

Чиновники обділену вулицю називають не інакше як "руїнами Рейхстагу". Про критичний стан митницьких доріг у мерії добре знають. Та нарікають на брак коштів на ремонт.

– Там достатньо густонаселений район, там багато проїжджає транспорту. І там хоч ямковий, хоч поточний ремонт треба зробить, бо вулиця дуже жахлива, – констатує перший заступник міського голови Віктор Беззубенко.

Два мільйони гривень – саме стільки обіцяють закатати в асфальт на Героїв Дніпра вже цьогоріч. Це і на проїжджу частину, і на тротуари. Коли ж чекати таких дорожніх благ – чиновники не кажуть. Наразі лише розробляють проект і готують документацію. Хоч усе це зробити в мерії обіцяли ще торік – коли в місті змінилася влада.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x