НовиниЧеркаським учням та студентам обіцяють проїзд у тролейбусах по...

Черкаським учням та студентам обіцяють проїзд у тролейбусах по 75 копійок

-

- Advertisment -

Пільговий проїзд для учнів та студентів у сучасних комфортабельних тролейбусах анонсував на сьогоднішній прес-конференції  новообраний міський голова Анатолій Бондаренко.

"Ми втілимо проект пільгового проїзду у тролейбусах – учні та студенти платитимуть 50 % від вартості проїзду. Ми мали розмову з директором тролейбусного парку та створимо найпростіший механізм, коли учень чи студент показує відповідний документ (учнівський чи студентський квиток) і отримує квиток вартістю 75 копійок, – розповідає Анатолій Бондаренко.

Уже з 10 грудня, за словами мера, нові "рогаті" надходитимуть у наш тролейбусний парк. Ці 8 тролейбусів обійшлися бюджету міста у 35 мільйонів гривень. Вони будуть обладнані Wi-Fi, а кермуватимуть ними охайні водії. До Нового року вони мають вийти на маршрути.

Анатолій Бондаренко також планує випустити на дороги багатостраждальні тролейбуси з "Азоту". Нагадаємо, на території підприємства 15 "рогатих" стоять уже кілька років.

"Я провів перемовини з керівництвом "Азоту", ми дійшли порозуміння. Керівник підприємства повідомив, що готовий продати їх місту за 50 відсотків від вартості і в лізинг. Ми радитимемося з фахівцями, за які кошти місто готове їх придати, але вони повинні бути у Черкасах, – додає очільник міста.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x