НовиниЧеркаський нардеп уже хоче повернутися у Раді до теми...

Черкаський нардеп уже хоче повернутися у Раді до теми бюджету

-

- Advertisment -

Нинішня дискусія про сильні і слабкі сторони Державного бюджету на наступний рік підказує, що вже на сесійному тижні 13-16 січня парламент повинен знову повернутися до теми бюджету. Таку думку висловив народний депутат родом із Чорнобаївщини, голова Комітету з питань екологічної політики Микола Томенко, повідомляє прес-служба нардепа.

Він зазначив, що окрім традиційної критики непопулярних ідей, які були в проекті бюджету, є дуже багато питань, що по-різному тлумачаться. Зокрема, це стосується низки поправок, що були погоджені ввечері та в ніч голосування, а також тих позицій, що були усно озвучені на сесійному засіданні.

"Мова йде передовсім про підхід до обмеження заробітних плат працівників бюджетної сфери загалом та державних службовців зокрема. Також Уряд мусить чітко пояснити, яким буде механізм компенсацій для соціально вразливих категорій громадян, принципи та механізми нарахування податку на нерухомість тощо", – зазначив народний депутат.

Томенко переконаний: за будь-яких обставин очевидно, що 2015 рік буде роком, коли парламент зобов’язаний буде повертатися до бюджету практично на кожному засіданні, з одного боку, контролюючи його виконання Урядом, а з іншого – змінюючи чи коригуючи ті нові положення, які в теорії проекту бюджету виглядали достатньо правильними, але невідомо, як вони себе поведуть в реаліях української практики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x