НовиниЧеркаський нардеп незадоволений зростанням злочинності в Україні

Черкаський нардеп незадоволений зростанням злочинності в Україні

-

- Advertisment -

З початку 2016- го року зареєстровано 410 тисяч кримінальних злочинів, що на 25% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Таку сумну статистику член комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Яценко пов'язав з поточним станом справ у державі. Про це повідомляють "РІА Новини".

"З одного боку, катастрофічне зростання злочинності в Україні пов'язане з такими об'єктивними причинами, як війна, зубожіння людей, в тому числі і завдяки чинній владі. Серед суб'єктивних причин такого стану речей варто було б назвати зміну кадрів, так звану, люстрацію в правоохоронних органах, яка призвела до того, що скоро просто нікому буде працювати, в органи набирають непрофесіоналів. Неправильно сформовані і самі правоохоронні інституції, зокрема Національна поліція, про що йшлося на засіданні профільного комітету", – зазначив Яценко.

За словами нардепа, звіт керівників силових відомств не задовольнив членів комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Критикує він і "закон Савченко".

"Зрозуміло, що комусь знадобилося випустити на свободу високопоставлених злочинців на кшталт Лозинського. Але наслідки прийняття цього закону трагічні. Наприклад, в моєму окрузі в Черкаській області двох рецидивістів випустили по "закону Савченко", і вони, тут же "обмивши" цю справу, зґвалтували і пограбували жінку", – підсумував нардеп.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський екс-нардеп не став головою Миколаївщини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов у засвіти екссекретар Черкаської міської ради та колишній в.о мера

Перестало битися серце відомого підприємця і колишнього секретаря Черкаської міської ради Анатолія Каленчука. Про це ЗМІ.сk.ua стало відомо із власних джерел. Поховання...

Черкащанка стала чемпіонкою світу з боксу за версією WIBF

Марина Мальована здобула титул чемпіонки світу з боксу за версією Women's International Boxing Federation (WIBF) у поєдинку, який відбувся...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x