НовиниЧеркаський автозавод презентував Нацгвардії бронеавтомобіль "Барс" (ФОТО)

Черкаський автозавод презентував Нацгвардії бронеавтомобіль "Барс" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаський автомобільний завод продемонстрував керівництву Національної гвардії український багатофункціональний легкий бронеавтомобіль "Барс" з колісною формулою 4х4.

Він призначений для виконання тактичних завдань, патрулювання кордону, охорони блокпостів та проведення бойових операцій в місті. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі автозаводу "Богдан".

Зварений корпус автомобіля виготовлений із сталевих броньованих листів, розташованих під кутом, що забезпечує круговий захист від куль патронів 5,45 мм, 7,62 мм. Передбачена установка різних бойових модулів на даху бойового відділення.

У зоні АТО "Барс" може використовуватися для транспортування особового складу, перевезення вантажів в умовах бойових дій, виконання тактичних завдань, охорони блокпостів, ведення бою в місті, а також як санітарний автомобіль. Пасажиромісткість "Барса" – 6-8 чоловік у повному обмундируванні.

Особливість конструкції броньованого авто дозволяє комфортну посадку і висадку екіпажу через широкі бічні і задню двері, а також через додатковий люк на даху. Крім того, на вимогу замовника авто може комплектуватися тепловізорами, приладами нічного бачення, радіо захистом, фільтрами "Циклон".

У базовій комплектації автомобілі вже оснащені кондиціонером, додаткової пічкою vebasto, камерою заднього ходу і кругового огляду, GPS-навігатором.

Двигун "Барса" – сучасний турбодизель потужністю 160 к/с з витратою палива всього 15 л на 100 км, що дозволяє йому на одній заправці проїхати близько 600 кілометрів. Авто розвиває швидкість по пересіченій місцевості до 100 км/год.

 

На черкаському автозаводі інформують, що потужності підприємства дозволяють виробляти до 50 автомобілів на місяць.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x