Новини"Черкаський автобус" отримав замовлення від Нацгвардії на понад 80...

"Черкаський автобус" отримав замовлення від Нацгвардії на понад 80 млн грн

-

- Advertisment -

120 спецавтобусів і вантажівок замовили Внутрішні війська МВС України на ПАТ "Черкаський автобус". Поставки буде здійснено до кінця року.

ТОВ "Український автобус" (Київ), офіційний дистриб'ютор виробника автобусів і малотоннажних вантажних автомобілів ПАТ "Черкаський автобус", до кінця року випустить для військової частини № 3078 Внутрішніх військ МВС України 60 спеціалізованих автобусів та стільки ж спеціалізованих вантажних автомобілів.

Як повідомляє з посиланням на "Вісник державних закупівель" "Діловий регіон", автобуси будуть придбані за процедурою закупівлі в одного учасника. Для перевезення особового складу військової частини будуть поставлені 50 спецавтобусів "Атаман" А-09316 на 33,445 млн грн, 10 автобусів "Атаман" А-09620 на на 15,74 млн грн.

У межах ще одного тендеру за процедурою закупівлі в одного учасника до кінця року "Український автобус" поставить вантажівки. Всього будуть поставлені 10 ізотермічних автомобілів-фургонів на 5,76 млн. грн., стільки ж промтоварних автомобілів-фургонів 5,37 млн. грн., 40 од. автомобілів з бортовою платформою і тентом на 20,06 млн. грн.

Рішення купувати у одного учасника ухвалено на підставі норми законодавства про невідкладну потреби у зв'язку з виникненням економічних чи соціальних причин, які унеможливлюють дотримання замовниками строків проведення конкурсних торгів в умовах надзвичайних обставин.

Довідка:

ПАТ "Черкаський автобус" виробляє автобуси малого класу міського та приміського призначення, а також широку гаму вантажних автомобілів на базі шасі і агрегатів виробництва Isuzu Motors Limited (Японія).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x