Черкаські волонтери з "Нашого батальйону" переїхали у більше приміщення на території колишньої тютюнової фабрики. Тепер усього за один день роботи вони можуть забезпечити такими "сухпаями" для приготування у зоні АТО гарячих обідів водночас для 500 бійців.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.
"Волонтери вийшли на нові обсяги виробництва "Укропських сухпаїв", як вони жартома називають набори в'ялених-сушених овочів у вакуумних упаковках, з яких миттєво можна приготувати повноцінний обід для бійця на передовій. Овочі їм звозить уся Черкащина", – пише очільник області.
Ткаченко подарував волонтерам овочечистку МОК-150М, яка здатна очистити 150 кг коренеплодів за годину та 5 стільців.