НовиниЧеркаські веслувальники здобули 15 нагород у столиці

Черкаські веслувальники здобули 15 нагород у столиці

-

- Advertisment -

Дев’ятеро вихованців дитячо-юнацької спортивної школи з веслування повернулися зі Всеукраїнських змагань "Стрімкі човни". Відбіркові змагання до фінальної стадії чемпіонату України відбулися у Києві на Матвіївській затоці. Про це повідомляє прес-служба міськради.

На "Стрімких човнах" за нагороди боролося 240 спортсменів із 21 команди з Києва, Київської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької, Кіровоградської та Черкаської областей.

За результатами виступів черкаських веслувальників Валерія Шарова у віковій групі 2000-2001 р.н. здобула три нагороди – два "золота" у каное-одиночці та "срібло" у байдарці-двійці  разом із Марією Кобилинською.

У віковій групі 1998-1999р.н. Демид Сомсіков посів 2 місце у каное-одиночці  та каное-двійці в екіпажі з Назаром Кибкалом.

У віковій групі 2000-2001 р.н. Марк Землянський разом із Павлом Мірошником стали третіми у каное-двійці на 1000 м. Дві бронзи зарахував до свого активу екіпаж у складі Олени Бакун і Влади Руденко у байдарці-двійці на дистанціях. Ігор Совгира двічі був другим на п’єдесталі пошани у байдарці-одиночці на 500м і 1000м.

Підготували черкаських спортсменів тренери Олексій Іванов, Ольга Шарова, Павло Кучер, Катерина Коваленко, Віктор Шевченко, Дар'я Захарченко та Анна Тертична.

Фінальна стадія чемпіонату України серед закладів фізичної культури відбудеться у м. Дніпропетровськ з 31 липня по 3 серпня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

На Черкащині від початку року зупинили майже 3 тисячі нетверезих водіїв

За 10 місяців 2024 року поліцейські Черкаської області склали 2 827 протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння....

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x