НовиниОсвітаЧеркаські школярі виграли конкурс IT-проєктів з відновлення держави

Черкаські школярі виграли конкурс IT-проєктів з відновлення держави

-

- Advertisment -

Команда Черкаського НВК № 34 – переможці конкурсу «IT Restart Ukraine» в номінації «Education». Про це пишуть на сторінці Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Учні 10-А класу Антоній Середа, Тарас Веретільник та Артем Васильківський разом із учителем інформатики Гуленко Наталією Євгенівною розробили власний Scratch-проєкт «Відновлення України», за що отримали в подарунок за I місце 5 якісних ноутбуків для впровадження STEM-освіти в закладі.

Під час виконання проєкту учасники під керівництвом учителя розробили проєкт «Відновлення України», який можна переглянути за лінком: https://scratch.mit.edu/projects/1008711815.

Додамо, що мета конкурсу «IT Restart Ukraine» – спонукати учнів до розвитку уяви та критичного мислення в пошуку інноваційних та дієвих підходів для повоєнного відновлення місцевих громад та держави в цілому. Конкурс також покликаний сприяти оцінці ефективності використання навчальних програм зі Scratch-програмування і робототехніки в закладах загальної середньої освіти.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В ДТП на Уманщині розбився водій “Опеля”

В Уманському районі на Черкащині авто врізалося в огорожу, водій загинув. За фактом ДТП слідчі розслідують кримінальне провадження. Повідомляє...

У Черкасах судитимуть підприємця, який зруйнував частину археологічної пам’ятки

До суду скерували справу 52-річного черкаського підприємця, який незаконно розширив забудову в центрі міста, зруйнувавши частину археологічної пам’ятки. Про...

Цікаве:

Махрові вироби оптом від BTEX: комфорт і якість для українського покупця

Українська компанія btex.ua пропонує широкий асортимент махрових виробів оптом,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x