додому Новини Черкаси Черкаські Мавпи на чолі із 25-річним тренером вибороли перемогу в Луцьку

Черкаські Мавпи на чолі із 25-річним тренером вибороли перемогу в Луцьку

0
41

Черкаські Мавпи виграли свій перший матч ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши в Луцьку БК Рівне — 72:68. Про це інформує пресслужба ФБУ.

Це була близька гра, лідерство в якій більшу частину ігрового часу утримували рівняни. Але у четвертій чверті черкаській команді вдалося краще відіграти вирішальний відтинок матчу та перехопити лідерство. Команда Дмитра Нагорного, який дебютував в якості головного тренера клубу Суперліги, в цьому матчі краще атакувала з середньої дистанції та значно краще рухала м’яч, віддавши 17 асистів проти лише 6 у суперника.

Головним героєм матчу став центровий Мавп Андрій Агафонов, який став найрезультативнішим, найрезультативнішим, найкращим за підбираннями та передачами. В активі бігмена 14 очок, 12 підбирань, 6 передач та 2 блок-шота (РЕ 27).

Мавпи завдали Рівному першої поразки в сезоні, після цього матчу в обох колективів по 2 перемоги в трьох матчах нового сезону. У неділю Мавпи зіграють проти Старого Луцька, а Рівне протистоятиме Кривбасу.

Нагадаємо, що головним тренером «Черкаських Мавп» днями став Дмитро Нагорний. Йому лише 25 років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x