НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" зіграють із "Запоріжжям" другий матч 1/4 фіналу...

"Черкаські Мавпи" зіграють із "Запоріжжям" другий матч 1/4 фіналу Суперліги

-

- Advertisment -

Сьогодні, 29 березня, відбудеться вирішальна гра сезону для "Черкаських Мавп". Підопічні Максима Міхельсона після болючої поразки у Запоріжжі вже не мають права на помилку. Адже програш завершить чемпіонат для черкаської команди. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Кілька днів тому "Мавпи" зуміли чинити гідний опір супернику, але значний провал у другій чверті фактично не лишив черкасцям шансів. Як завжди, якісну гру провели американські легіонери "Запоріжжя". Вкотре найбільше "Мавпам" докучав Малік Трент, який здобув 35 очок. Саме від Трента, Холтона і Хіла йде найбільша загроза від "Запоріжжя", тому закрити цих баскетболістів − головне завдання черкаської команди.

"Мавпи" грають вдома − це має бути позитивом для команди. Однак цього сезону підопічні Валерія Плєханова двічі перемагали на черкаському паркеті. До того ж, "Запоріжжя" є другою командою чемпіонату по кількості перемог на виїзді. Втім, ламати цю статистику черкасцям необхідно, якщо вони прагнуть продовжити серію. Надважливим є фактор домашньої підтримки для черкасців. У ключові моменти ПС "Будівельник" може неабияк заряджати команду та тиснути на суперника.

Права на помилку немає, команда зобов'язана грати на максимум, аби перемагати фаворита. Про це говорив і керманич "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон

"Всі знають, що серія плей-оф до двох перемог. Нічого не лишається робити, крім як намагатися повернутися в гру, повернутися у другий раунд плей-оф. Сподіваюся, що ще зіграємо у Запоріжжі", − відзначив тренер.

Команді вкрай потрібна підтримка у головному матчі сезону. Квитки на гру вже можна придбати на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після головного матчу сезону один із кращих гравців "Черкаських Мавп" роздаватиме автографи.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині цієї ночі збили три ворожі БпЛА: уламки пошкодили інфраструктурний об’єкт

Минулої ночі в області пролунали тривоги через атаку ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. За попередніми...

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x