Новини"Черкаські Мавпи" в овертаймі поступилися "Дніпру" (ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" в овертаймі поступилися "Дніпру" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" поступилися в останньому матчі. Програючи після першої половини 15 очок, черкасці зуміли повернутися у гру і у ефектному стилі зрівняти рахунок. Основний час гри над емоційного матчу завершився з рахунком 77:77. Долю ж матчу визначив овертайм, у якому "Дніпро" здобув перемогу – 85:83, повідомляє сайт "Черкаських Мавп".

На початку гри "Черкаські Мавпи" зробили акцент на атаки через трисекундну зону, кілька разів у господарів пройшли двійки із результативним завершенням Завадського. Дніпряни ж відповіли активністю Загреби у чужій трисекундній зоні. Однак після результативного розміну атаки гості кинулися у відрив завдяки дальнім влучанням Мішули – 14:6. Підтримав свого партнера по команді Малиш, який видав фантастичну першу половину матчу. У ній Андрій реалізував всі кидки з гри і здобув 11 очок. Така продуктивність бігмена дозволила дніпряном впевнено виграти перший період – 25:16.

Продовжив контролювати хід гри "Дніпро" і в другому періоді. Вдала гра у захисті та високий відсоток реалізації дальніх дозволив приїжджій команді розвинути свій успіх. У першій половині гри гості реалізували відразу шість триочкових, черкасці ж відповіли лише одним дальнім влучанням. Мало що виходило і у бігменів черкаського клубу, які непогано виглядали у нападі в першому періоді. "Дніпро" відносно легко довів свою перевагу у рахунку, за підсумками першої половини гри, до п’ятнадцяти очок – 30:45.

Відчутне відставання лише завело команду Максима Міхельсона. Після великої перерви тренер знайшов потрібну стартову п’ятірку, яка почала давати результат. Рандлс-Хемілтон-Завадський-Кальніченко-Крівцов емоційно стартували у цьому періоді. Мінімум помилок та максимум агресії – такою виглядала запорука успіху досвідченої п’ятірки, яка провела другу половину гри без замін. Три дальні влучання від Камерона Рандлса та потужна гра у трисекундній зоні Крівцова та Чумакова майже миттєво зорганізували вражаючий камбек черкасців – 40:47. Не на довго призупинив ривок "Мавп" триочковий Мішули. Це лише на деякий час відтермінувало встановлення паритету у грі. Заведений такою грою зал гнав уперед команду, яка зуміла за третю десятихвилинку відіграти відразу 9 очок – 52:58.

Почату справу "Мавпи" продовжили у четвертій десятихвилинці. Все та ж п’ятірка, яку вели за собою Рандлс та Крівцов, несамовито наближалася до свого опонента. Протягом гри цей дует здобув 40 очок та 14 підбирань. Саме після однієї з атак Крівцова "Мавпи" нарешті вийшли вперед – 67:65.

Кінцівка основного часу минула в рівній боротьбі, тож питання про переможця довелося перенести в овертайм, в ході якого обидві команди претендували на перемогу. "Мавп" за собою повів Андрій Кальніченко, дніпрян – Віталій Мальчевський разом із Павлом Ревзіним. Після того, як за 17 секунд до фінальної сирени Олександр Мішула з лінії встановив рахунок 83:85 – на користь "Дніпра".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині продовжить панувати тепла осінь – гідрометцентр

На Черкащині середній температурний фон 21°, що на 5° вище кліматичної норми, спостерігається вперше за 100 років метеорологічних спостережень....

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x