НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" проходять тестування на коронавірус

"Черкаські Мавпи" проходять тестування на коронавірус

-

- Advertisment -

Баскетболісти, тренери та персонал "Черкаських Мавп" здали тести на коронавірус.

Незабаром "Мавпи" розпочнуть попередній тренувальний збір. Напередодні клуб, згідно розпорядження МОЗ пройшов процедуру тестування на Covid-19. Про це повідомляє офіційний сайт "Черкаських Мавп".

ПЛР-тести здали гравці основи: Сергій Попов, Іван Ткаченко, Нікіта Руслов, Ігор Сергеєв, Дмитро Скапінцев, Антон Дзюба, Олег Бондаренко, Дмитро Нагорний. Володимир Конєв нещодавно пройшов тестування у Харкові. Те показало негативний результат. А боснійський форвард команди Сеад Хаджифейзович здав тест на кілька днів раніше. Нині він перебуває на самоізоляції і очікує на результати.

Іван Ткаченко, форвард "Черкаських Мавп":

"Настрій чудовий, всі нарешті зібралися. Налаштування лише позитивне. Скоро починаємо тренуватися. Скучили за хлопцями. Дуже вже хочеться на майданчик. Я впевнений, що результат тесту буде негативним. Всі здорові і готові до роботи".

Антон Дзюба, форвард "Черкаських Мавп":

"Саме тестування – не дуже приємна процедура. Але розуміємо, що це зараз потрібно робити, аби почати повноцінно тренуватися. Атмосфера хороша, всі налаштовані на роботу. Хочеться вже повернутися на майданчик і тренуватися. Скучили за баскетболом".

Також процедуру тестування пройшло чимало гравців дубля та вихованців "Мавп", які будуть залучені до тренувального табору.

Максим Міхельсон, головний тренер "Черкаських Мавп":

"Тестування – це обов'язкова вимога Федерації баскетболу України та МОЗ. До початку зборів ми повинні пройти тестування. Наскільки я розумію, що під час сезону ми постійно будемо здавати тестування.

У понеділок чекаємо на результати тестів. Також пройдемо медогляд. До першого тренування ми маємо знати результати. Стосовно зборів, то як і планувалося, повноцінні командні тренування розпочнемо з 25 серпня. До цього у нас будуть більш індивідуальні тренування, а також малими групами".

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, баскетбольна школа "Черкаських Мавп" оголошує набір хлопців та дівчат 2008-2009 років народження.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x