Новини"Черкаські Мавпи" ефектно виграли перший матч плей-оф (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" ефектно виграли перший матч плей-оф (ФОТО)

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" повели у чвертьфінальній серії. Стартовий матч плей-оф черкаський клуб переконливо виграв у "БІПи" – 92:66. Вбивча перша десятихвилинка (32:15) та самовіддача у захисті дозволила черкащанам повести у серії – 1:0. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Слідом за непоганим початком матчу у виконанні гостей відразу пішов супер-ривок від "Мавп". Спочатку команда Міхельсона в середині першої чверті переломила хід матчу дальніми влученнями Сізова і Кольченка. Тайм-аут від Пудзирея зупинити спурт господарів не допоміг: "Мавпи" продовжили громити суперника, розстрілюючи одеситів з-за дуги – підключився Бояркін у рахунку вже за підсумками стартової десятихвилинки.

В результаті "Мавпи" оформили вбивчий ривок 23:0(!), отримавши солідний відрив після такого удару вони не розсипалися у другій десятихвилинці, проте і відіграти двозначне відставання не зуміли. "Мавпи" утримали комфортну перевагу, завдяки кращому відсотку реалізації (55% – з середньої дистанції і 60% із-за дуги) і маючи перевагу на щитах.

Після великої перерви команди більше уваги приділили захисту, наслідком чого стало падіння відсотка і не така велика результативність, як в попередніх чвертях. Однак кардинальних змін у грі не сталося – господарі продовжили контролювати хід матчу і навіть виграли чверть завдяки баззеру у виконанні Бояркіна, який закрив десятихвилинку божевільним влучанням з-за дуги однією рукою.

Остаточно вбили інтригу "Мавпи" в дебюті заключної чверті, оформивши ривок 14:2. "БІПА" в цьому матчі так і не зуміла зупинити активного в атаці Кольченка і всюдисущого Бояркіна, провалившись у захисті. "Мавпи" спокійно довели перший матч чвертьфіналу до перемоги і догравали поєдинок гравцями лави. 1:0 – "Мавпи" повели в серії, яка переїжджає до Одеси.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" закріпилися на четвертій сходинці регулярного чемпіонату.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

На Черкащині від початку року зупинили майже 3 тисячі нетверезих водіїв

За 10 місяців 2024 року поліцейські Черкаської області склали 2 827 протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння....

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x