Новини"Черкаські Мавпи-2" обіграли столичний "Каштан"

"Черкаські Мавпи-2" обіграли столичний "Каштан"

-

- Advertisment -

Другий матч "Черкаських Мавп-2" проти зіркового "Каштану" пройшов за іншим сценарієм, аніж у першій грі, інформує прес-служба БК "Черкаські Мавпи". Цього разу тренер Володимир Чурсін мав у розпорядженні повний склад. Більш широка ротація дозволила команді на виїзді грати на рівних із досвідченим суперником. Так, ще в першій половині команди йшли очко-в-очко.

У другій чверті "Мавпи" здійснили хороший ривок і вийшли вперед на 11 балів – 28 : 39. Втім, кінцівка періоду за господарями паркету. На велику перерву команди пішли за рівного рахунку – 42 : 42.

І якщо в черкаському матчі "Каштан" у другій половині здійснив шалений ривок, то у другій грі "Мавпи" чинили гідний опір протягом усього матчу. Більш досвідчені баскетболісти "Каштану" таки вийшли вперед і виграли третю чверть – 20 : 12.

Однак у заключному періоді підопічні Чурсіна додали активності. Поступово команда не лише скоротила відставання, а й вийшла вперед. Спочатку точний дальній від Голіка, потім двічі по два з-під кільця від Войтовича і "Черкаські Мавпи-2" попереду за менш ніж 40 секунд до кінця зустрічі. У наступній атаці кияни відновили паритет – 75 : 75. Однак кінцівка за "Мавпами".

За 19 секунд Євген Балабан здобув важкий енд-ван і дав команді триочкове лідерство – 75 : 78. У заключні секунди черкасці чітко відзахищалися. А останнє "слово" було за Юрієм Романовським, котрий реалізував обидва штрафні. У результаті – 75 : 80. "Черкаські Мавпи-2" здобувають першу перемогу в сезоні. Однак за сумою двох матчів команда вибуває з FreezeOil Кубка України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-00" святкують три перемоги чемпіонату України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

На двох пляжах Черкас виявили кишкову паличку

У воді на пляжах «Соснівський-1» та «Митницький» фахівці виявили відхилення за мікробіологічними показниками. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x