Новини"Черкаські Мавпи-00" завершують чемпіонат на восьмій сходинці

"Черкаські Мавпи-00" завершують чемпіонат на восьмій сходинці

-

- Advertisment -

У Боярці завершився фінальний тур Всеукраїнської баскетбольної ліги. "Черкаські Мавпи-00" провели свій останній матч проти дніпропетровської команди "СДЮШОР-5". На жаль, скласти гідний супротив дніпропетровцям підопічні Євгенія Ткаченка не зуміли. Ще на старті матчу травми зазнав лідер "Мавп" Денис Бачурін, без якого команді було грати вкрай складно.

До кінця зустрічі травмувався ще один гравець – Олександр Лічевецький. Через це "Мавпи" догравали матч удев’ятьох. У підсумку гра завершилася з рахунком 102 : 48 на користь "СЮДШОРу". А "Черкаські Мавпи-00" завершують сезон на восьмій сходинці, йдеться на офіційному сайті черкаського баскетбольного клубу.

– Загалом учасники фінального туру досить рівні. Всі команди приблизно одного рівня. Ми максимально налаштовувалися на нашу першу гру з Києвом, вигравши яку, ми б вже були у четвірці. Однак програли всього одне очко, після чого було складно налаштувати хлопців на наступні матчі. До того ж, ще вчора ушкодження отримав Денис Бачурін, сьогодні він взагалі не грав. Без нашого лідера протистояти суперникам було дуже важко. Тому такий результат. Загалом, у порівнянні з минулим роком зробили невеличкий крок уперед, зіграли у фінальному турі, набралися досвіду, – прокоментував головний тренер "Черкаських Мавп-00" Євген Ткаченко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x