НовиниЧеркаські громадські організації вимагатимуть відставки Ткаченка, якщо той їх...

Черкаські громадські організації вимагатимуть відставки Ткаченка, якщо той їх не почує (документ)

-

- Advertisment -

У Координаційній раді сил Майдану Черкащини, до якої днями увійшли десять громадських організацій, вважають, що нові чиновники повністю ігнорують думку громади та не чують людей.

У новоствореній раді обурені, що з ними відмовляється спілкуватися голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Він, нагадаємо, проігнорував їхнє прохання прийти в штаб Самооборони, щоб обговорити проблеми, які їх хвилюють.

Тепер же Координаційна рада сил Майдану Черкащини вимагає відставки голови Черкаської ОДА, якщо він так до них і не дослухається.

"Попри те, що і новий очільник нашої області, і інші керівники змогли зайняти свої посади виключно завдяки Революції Гідності, Майдану та жертвам Небесної Сотні, зараз вони повністю ігнорують думку громади, не чують людей і, судячи з поведінки Ткаченка, не збираються повертатися до народу обличчям. Конструктивного діалогу між губернатором Черкащини та Координаційної радою сил Майдану Черкащини так і не відбулося", – ідеться в заяві Координаційної ради.

"Проте кланятися "новим" високопосадовцям і вмовляти їх почути людей, за рахунок податків яких ці ж високопосадовці отримують зарплати, активна громада Черкащини більше не збирається. Не для того стояв Майдан і гинули люди, щоб до влади прийшли перевдягнені "тулуби" та "януковичі". Таких губернаторів Черкащині більше не потрібно. Тому Координаційна рада сил Майдану Черкащини ініціюватиме звернення від імені жителів нашої області до Президента України Петра Порошенка про висловлення недовіри Юрію Ткаченку. Відповідне ультимативне звернення губернатор Черкаської області отримав сьогодні від Координаційної ради сил Майдану Черкащини", – зазначають там.

В ультимативному зверненні до Ткаченка громадські організації погрожують йому відставкою, якщо не погодиться на їхні умови співпраці. До речі, що саме це за умови – в листі не вказано.

Згодом представник черкаських ультрасів Данило Майоров уточнив, що ГО хочуть почути від губернатора відповіді на такі питання: відсутність покарання винних за злочинні дії під час революції, відсутність відкритості і конкурсів при кадрових призначеннях, формування громадської ради при ОДА з неможливістю участі в ній революційних організацій, фальсифікації і махінації під час місцевих виборів в Черкасах, діяльність так званої "Народної Самооборони" і побиття представниками цієї самооборони учасника виборчого процесу тощо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

40% готовності: на Уманщині відбудовують ліцей

Ліцей у Паланській громаді послідовно відбудовують. Наразі тут виконано понад 40% від необхідного. Вже зроблене оглянув очільник області Ігор...

Відстрочка від мобілізації по догляду, як і хто може її оформити

Сьогодні ми розглянемо категорії перелік військовозобов'язаних, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації. Згідно Статті 23...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x